Jeffrey Schenk boeken?

Jeffrey-Schenk-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Jeffrey Schenk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeffrey Schenk

Op 24 oktober 1981, komt op een eiland aan de westkust van Canada (Vancouver Island) Jeffrey Schenk ter wereld.Vanaf zijn geboorte is Jeffrey een persoon dat in de belangstelling wil staan, en de hele dag door het huis loopt te zingen. Zijn eerste 4 jaar groeit hij op in Victoria, samen met zuster Sharon, vader Johan en moeder Tini. Nadat Jeffrey’s ouders zo’n 16 jaar in Canada gewoond hebben, en oorspronkelijk nederlands zijn, kreeg zijn moeder heimwee naar het hollandse land.Op 4 jarige leeftijd vertrok Jeffrey met zijn familie terug naar Nederland om terug te keren naar de geboorteplaats van zijn moeder, het noordhollandse dorp Wormer.Op dat moment spreekt Jeffrey nog geen woord nederlands, maar dat leert snel. Jeffrey gaat naar school en binnen een paar maanden praat hij net zo goed nederlands als engels. Op 12-jarige leeftijd begint Jeffrey met een 4-jarige opleiding aan de MAVO in Zaandam.

Carriere in een stroomversnelling

Nadat hij deze 4 jaar met succes doorloopt, weet Jeffrey een ding zeker. Hij wil niet meer 5 dagen op school zitten, zodat hij meer tijd aan de muziek kan besteden. Hij besluit de opleiding voor vrachtwagenchauffeur te starten in Amsterdam, zodat hij 1x per week naar school moet, en 4 dagen werken. Dit bevalt hem wel. Zo kan hij ’s avonds en in de weekeinde bezig zijn met zijn hobby zingen. In de weekenden reist Jeffrey met zijn vader en moeder heel nederland door om aan talentenjachten mee te doen. Jeffrey wint ze bijna allemaal en dat geeft hem doorzettingsvermogen om door te gaan. Op een verjaardagsfeest van een buurjongen van Jeffrey is het balletje goed gaan rollen. Een lokale Amsterdamse zanger die op dat feest optrad had Jeffrey wel eens gehoord en vroeg of hij ook niet 2 nummertjes wilden zingen. Jeffrey zei gelijk ja. Vanaf dat moment is Jeffrey’s carriere in een stroomversnelling gegaan.Er volgden tijden van veel gastoptredens en af en toe ook een eigen optreden.

Talentenjachten had hij voorgoed naast zich neergelegd

De talentenjachten had Jeffrey voorgoed naast zich neergelegd. Het talentenjachten-circuit is een zeer goede leerschool. Je leert er met publiek omgaan en dat is heel erg belangrijk, aldus Jeffrey.Het werd drukker en drukker en Jeffrey besluit om nu echt alles te richten op de muziek. Samen met zijn vader en moeder die hem door dik en dun steunen reizen ze heel nederland door om op te treden. Zijn vader verzorgt namelijk vanaf de start van Jeffrey’s carriere het geluid.

Spetterende avond

In 2000 komt zijn zangleraar en muzikale begeleider John Meijer op het idee om een liedje te schrijven en te componeren. John Meijer is geen onbekende in het artiestenvak.Zo is hij de bandleider van de begeleidingsband “Next One”, die diverse volendamse toppers, zoals Piet Veerman, George Baker en Jan Smit begeleid. De single wordt opgenomen en in 2001 organiseert Jeffrey zelf een heuse CD-presentatie in zijn eigen dorp Wormer. Met optredens van Sandy Kandau (ex-frogette) en Jop (“De Bus”), wordt het een spetterende avond.

Boekingen Jeffrey Schenk

Na die tijd volgen er nog veel meer leuke dingen. In november 2001 reist Jeffrey samen met Gerard Joling en Karin Bloemen naar Curacao, i.v.m. een concert op Mambo-beach. Dat blijft een te gekke belevenis en ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, aldus Jeffrey.Ook andere bijzondere optredens, zoals optreden tijdens het slotevenement van de Floriade 2002. Halverwege 2002 kwam er weer een nieuwe uitdaging op z’n pad. Sinds Augustus 2002 is Jeffrey een van de vaste artiesten bij Cafe “Bolle Jan” in Amsterdam. Cafe “Bolle Jan” kreeg uiteraard veel bekendheid door het bekende duo Jan en Mien Froger. In dit cafe is veel later de carriere gestart van Rene Froger.

Kom in de stemming

Jeffrey Schenk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeffrey Schenk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeffrey Schenk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeffrey Schenk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeffrey Schenk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeffrey Schenk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeffrey Schenk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeffrey Schenk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!