Jennifer Ewbank boeken

Jennifer-Ewbank-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Jennifer Ewbank boeken? Jennifer Ewbank promoveert uw event tot een blijvende herinnering. Of het nu gaat om de muzikale omlijsting van uw bedrijfsevent of om een ceremonie tijdens jullie huwelijk. Jennifer weet altijd een gevoelige snaar te raken. Jennifer Ewbank is te boeken als soloartiest met tape, haar babyvleugel en met haar band. Jullie event en jullie wensen staan voor Jennifer altijd centraal. Zij denkt dan ook graag mee om het tot een onvergetelijk moment te maken.

Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718

Biografie Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres o.a beïnvloed door countrymuziek waarmee zij haar plekje in de muziek heeft gevonden in de combinatie tussen de hedendaagse sounds van de popmuziek met Country en Irish Folk Music.

Veelzijdige Singer-Songwriter, zangeres en pianiste

Ze trad onder andere op in Nederland, België, Finland, Monaco, Engeland en Japan. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow van Cirque du Soleil; Peter Pan, The Neverending Story waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam al vliegend vertolkte met o.a het prachtige liedje ; “You Raise me up”

Ook zong zij in het Ahoy voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, trad ze voor The Voice op in de Heineken Music Hall, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie.
Recent deed Jennifer mee aan het nieuwe RTL4 programma “Better than ever” waar zij in de finale stond.

Boekingen Jennifer Ewbank

Jennifer zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Zo bracht zij het album ‘London Tree’ uit, waar naast aantrekkelijke covers ook eigen materiaal op te beluisteren is. Een cd waarin haar veelzijdigheid als artieste tot uiting komt. Van delicate liedjes als ‘Line in a song’ en ‘Imagine’ tot meer upbeat nummers als ‘Stars’ en ‘5 More minutes’.
De zangeres schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballads naar swingende uptempo popmuziek.

Momenteel brengt zij haar tweede single van haar nieuwe EP “Footprints” uit welke zij samen met Femke Weidema en Sander de Groot heeft geschreven en is opgenomen en geproduceerd in Nashville. De EP zal bestaan uit 6 originele nummers waarvan de eerste Single “Footprints” eind September 2021 gelanceerd is. De tweede single “Short way home” is recent uitgekomen.

Kom in de stemming

Jennifer Ewbank boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jennifer Ewbank te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jennifer Ewbank wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jennifer Ewbank viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jennifer Ewbank online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jennifer Ewbank boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jennifer Ewbank kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jennifer Ewbank boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!