Trijntje Oosterhuis boeken?

Trijntje-Oosterhuis-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

U wilt Trijntje Oosterhuis boeken: ze geldt misschien wel als de beste zangeres van Nederland. Dus zoekt u een ervaren artiest die weet wat er nodig is om de avond muzikaal te dragen? Ze is de ideale headliner voor uw festival of zorgt tijdens een bedrijfsfeest voor een geweldige apotheose. In alle gevallen is het de professionele zangeres die altijd levert, terwijl ze zich graag flexibel opstelt in de wijze waarop ze zal optreden. Wij zorgen er als boekingskantoor bovendien voor dat u daarvoor een duidelijke en scherpe offerte ontvangt, zodat u de laagste prijs betaalt.

Direct Trijntje Oosterhuis boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Trijntje Oosterhuis

Amsterdam, 1994. In het clubcircuit speelt een toen nog onbekend bandje. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten. De muziek die ze maken: aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch, dat ook de start van haar carrière is.

Trijntje groeit op in een muzikaal gezin. Haar moeder is violist, haar vader voorganger en dichter. Ze staat als klein meisje al tussen de schuifdeuren bij haar oma thuis te zingen en schrijft een liedje op de melodie van The Sound of Music voor de verjaardag van haar vader. Zingen is voor haar dan ook een tweede natuur. Er is ook nooit een ander plan geweest, al vanaf dat ze heel klein is weet ze niet beter dan dat ze zangeres wil worden. Samen met haar broer Tjeerd richt ze begin jaren negentig Total Touch op.

In 1994 tourt ze met Candy Dulfer de wereld over, twee jaar later wordt de eerste single van haar band, Touch Me There, opgepikt door de radio. Haar echte doorbraak komt nadat Trijntje de Amsterdam ArenA opent met de hymne De Zee en heel Nederland verrast met haar vocale kwaliteiten. Niet veel later wordt de tweede single van Total Touch, Somebody Else’s Lover, een grote hit. Het eerste album wordt één van de meeste succesvolle debuutalbums uit de Nederlandse popgeschiedenis.

Boekingen Trijntje Oosterhuis

Trijntje ontpopt zich in de jaren die volgen tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze zingt net zo makkelijk een popnummer met Total Touch, als een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder, maar ook jazzstandards. Vanaf 2001 gaat ze verder als soloartiest en werkt ze onder meer samen met Toots Thielemans, Herbie Hancock, Al Jarreau, Lionel Richie, John Ewbank, Carel Kraayenhof, Janine Jansen, Candy Dulfer, Anouk en was jaren één van de Ladies van Ladies of Soul. Samen met het Metropole Orkest nam zij twee albums op met het repertoire van meestercomponist Burt Bacharach, die zelfs nieuw songmateriaal hiervoor leverde, en trad samen met hem op, op het North Sea Jazz festival.

Dit Is Voor Mij

In 2019 viert Trijntje dat ze vijfentwintig jaar in het vak zit. Naast een uitverkocht jubileumconcert in Ziggo Dome en een clubtour in het najaar, komt ook haar nieuwe, Nederlandstalige, album uit. Het album is geproduceerd door Jett Rebel. Op dit album werkt ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Een combinatie van oude rotten in het vak en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkt met muzikanten samen die deels uit een andere generatie komen, maar een bepaalde verwantschap delen: ze delen dezelfde muzikale roots en hebben grote liefde voor muziek. Het album ‘Dit Is Voor Mij’ is recht uit haar hart en laat horen wie ze is en waar ze nu staat.

Trijntje Oosterhuis inhuren: uitstekende zangeres

Trijntje Oosterhuis inhuren? Ze is een van de beste zangeressen van Nederland, zowel in het Nederlands als in het Engels. Haar optredens kunt u op een aantal verschillende manieren boeken. Het gaat bijvoorbeeld om een tape-act, inclusief een monitorset. Het optreden duurt standaard 30 minuten, waarmee ze ervoor zorgt dat natuurlijk haar grootste hits voorbij komen.

Als alternatief kunt u Trijntje Oosterhuis boeken voor een live optreden met een pianist of een gitarist. En denkt u aan een live optreden met een complete band? Ook dat kan. Verder kunt u Trijntje Oosterhuis boeken als gastsoliste, dus bijvoorbeeld in combinatie met een breder orkest of een andere band die u inhuurt.

Boekingen van Trijntje Oosterhuis

De verschillende mogelijkheden voor het inhuren van Trijntje Oosterhuis zorgen voor een breed palet aan boekingen. We krijgen regelmatig aanvragen, waar we natuurlijk meteen mee aan de slag gaan. Zo leggen we u uit wat de kosten zijn, welke voorwaarden er gelden en hoe de mogelijkheden eruit zien. Bovendien controleren we zo snel mogelijk of zij beschikbaar is op de datum waarop u het evenement organiseert.

Trijntje Oosterhuis boeken

U kunt Trijntje Oosterhuis boeken of inhuren voor bijvoorbeeld een feestavond, een bedrijfsfeest of een jubileum. Dus valt er wat te vieren of organiseert u een evenement of event? Met een van de beste zangeressen van Nederland weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij gaan er graag voor u mee aan de slag. Zo zorgen we er van A tot Z voor dat het goed komt met de boeking van Trijntje Oosterhuis.

Touch Me There 90s DJ set

Ondersteund door een DJ zal Trijntje deze hits live performen, aangevuld met R&B classics uit de 90s. Verwacht een energieke uptempo show met nummers die iedereen op de dansvloer krijgt.

Denk aan legendarische nummers als bijvoorbeeld:
• The Best Things In Life Are Free / Luther Vandross & Janet Jackson
• Show Me Love / Robin S.
• The Boss / The Braxtons
• Ain’t Nobody / Chaka Khan
• Sing Hallelujah! / Dr. Alban
• Finally / CeCe Peniston

Kom in de stemming

Trijntje Oosterhuis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Trijntje Oosterhuis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Trijntje Oosterhuis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Trijntje Oosterhuis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Trijntje Oosterhuis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Trijntje Oosterhuis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Trijntje Oosterhuis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Trijntje Oosterhuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!