Jim de Groot boeken?

Jim-de-Groot-boeken
icon-clock

Tijdsduur

15, 30 of 50 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Jim de Groot boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jim de Groot

Jim stond al jong op sets van films en televisie en tussen de coulissen bij allerlei optredens. Van al die artiesten leerde hij wel iets. Vooral in zijn tekstbehandeling schemert die erfenis door. Hij weet waarover hij zingt. (En hij spreekt ei niet uit als ai – een verademing, in deze tijd) Zijn ervaring beslaat, na 35 jaar in het vak, een ongekend breed spectrum, voor en achter de schermen: pop en klassiek, musical en toneel, film en televisie, zanger, muzikant, componist, schrijver, arrangeur, producer, acteur, presentator, regisseur, producent, vertaler, copywriter, docent drama en vocal coach. En hij tapt perfecte biertjes.

Feest der herkenning

De laatste jaren maakte hij twee voorstellingen met werk van Lennaert Nijgh, de tekstdichter die onlosmakelijk met Boudewijn verbonden is. Deze speelde hij samen met Josee Koning, Hans Vroomans, Ed Verhoeff en Marcus Olgers. In maart-april 2024 spelen zij hun derde en laatste programma: Feest der Herkenning, met enkel de grootste hits van Lennaerts hand.

Boekingen Jim de Groot

Boudewijn de Groot treedt niet meer op. Hij wil zijn oude repertoire niet meer spelen. Wat geweest is, is geweest, zegt hij. Dat is toch eeuwig zonde? Al die bekende, prachtige nummers.. nooit meer live? Dat mag niet gebeuren! Hij wil ze dan misschien niet spelen, maar… iemand moet het doen!

Liedjes van Boudewijn de Groot

Dus.. dat doet Jim, Jim de Groot dus! Persoonlijk en authentiek. Geen theatertour of clubcircuit, geen imitatie act of glamour, geen tribute show, maar een persoonlijk optreden, zo nodig toegesneden op uw speciale gelegenheid. Er zijn verschillende mogelijkheden die variëren van een solo optreden van 2 liedjes
tot avondvullend met een voltallige band.

Kom in de stemming

Jim de Groot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jim de Groot te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jim de Groot wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jim de Groot viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jim de Groot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jim de Groot boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jim de Groot kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jim de Groot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!