Jordy van Loon boeken?

Jordy-van-Loon-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jordy van Loon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jordy van Loon

Jordy is een zoon van Daniëlle en Dennis van Loon, geboren in Voorburg op 16-06-1993. Jordy is de derde telg uit het vijf kinderen tellende gezin Van Loon, dat naast Jordy bestaat uit twee oudere broers en twee jongere zusjes. Het zingen zit Jordy in het bloed, dat vindt ook tante Ria van den Berg, zij is het die Jordy op geeft mee te doen aan een wedstrijd bij radio West om op een zo origineel mogelijke manier, het antwoord apparaat van Frans Bauer in te spreken. Degene die dat het beste doet mag als winnaar, naast Bauer achter de microfoon plaatsnemen.

“Mooi Weer De Leeuw”

Jordy van Loon met Frans Bauer bij Radio WestJordy zingt/spreekt het antwoord apparaat in en valt op door zijn zangtalent. Bauer en de mensen bij radioWest staan versteld, Jordy komt als winnaar uit de bus. Op 19 september 2006 is het zo ver, Jordy van Loon zingt samen met Frans Bauer “Hé lekker ding”. Daarna zal het tot 5 april 2008 duren voordat heel Nederland kennis kan gaan maken met dit zangwonder. Dit keer is het meneer Rol, Jordy’s mentor die hem uitnodigt mee te gaan naar het programma “Mooi Weer De Leeuw”, van Paul de Leeuw. Wat Mentor Rol niet aan Jordy vertelt, is dat er een “addertje”, onder het spreekwoordelijke gras schuilt, in de lerarenkamer heeft meneer Rol meermalen de wens geuit dat hij de altijd zingende Jordy wel eens een keer achter het behang zou willen plakken. Het programma van Paul de Leeuw heeft hier wel oren naar. Om geen argwaan te wekken wordt op advies van de redactie, meneer Rol samen met Jordy op de publiekstribune geplaatst i.p.v. in het daarvoor bedoelde “wensenvak”.

Boekingen Jordy van Loon

Als Paul de Leeuw later op de avond in de uitzending informeert of er ook ene Jordy in de studio aanwezig is, steekt de verbaasde tiener aarzelend zijn hand op. Waarschijnlijk bedoelt Paul iemand anders. Mis gedacht, “jij bent de Jordy die we zoeken en jouw mentor wil je dolgraag achter het behang plakken”, Als de Leeuw naar het waarom informeert, ziet Jordy zijn kans schoon, “waarschijnlijk omdat ik te veel zing”, legt de overblufte tiener uit, “Jij bent dus een zangertje”, gaat de Leeuw verder “en als we jou achter het behang mogen plakken wil jij wel een liedje zingen”, “Ik wel hoor”, roept Jordy, en aldus geschiedt. Terwijl Jordy van Loon achter het behang wordt geplakt zet deze “Het Dorp”, van Wim Sonneveld in, wat er dan gebeurt is wonderbaarlijk. Op onnavolgbare wijze zingt hij het lied, publiek en Paul de Leeuw zijn overdonderd. In Zuid-Frankrijk zit op dat moment producer, Jan Zwarteveen, televisie te kijken en is even verbaasd als publiek en presentator. Zwarteveen, altijd op zoek naar talent, herkent meteen dat hij hier te maken heeft met een ongeslepen diamant, een talent, een jongen die het volgens hem “helemaal’ heeft. Hij zal op maandagochtend de redactie van Laat de Leeuw bellen en krijgt daar te horen dat inmiddels diverse platenmaatschappijen zich hebben gemeld. Door inspanningen van o.a radio en tv promotor Nel van Olm en Ron Davids van Radio West zal Jordy van Loon uiteindelijk een contract tekenen bij het label van Jan Zwarteveen, JAZ MUSIC.

Jordy en producer Jan Zwarteveen ondertekenen het platencontract Hilversum heeft Jordy ook ontdekt, er wordt opgetreden in het VPRO programma “Villa Achterwerk”. Ook vinden in mei 2008 de eerste opnamen plaats van de binnenkort uit te brengen CD.

Een ster lijkt geboren. Namelijk: Jordy van Loon.

Kom in de stemming

Jordy van Loon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jordy van Loon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jordy van Loon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jordy van Loon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jordy van Loon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jordy van Loon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jordy van Loon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jordy van Loon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!