Judy Blank boeken?

judy blank boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Judy Blank boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Judy Blank

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar groovy americanaliedjes. Op witte adidasjes, dat wel, want de clichés zijn gelukkig ver te zoeken. Met haar laatste spaargeld vertrok ze naar Nashville, waar ze de studio in dook met producer Chris Taylor (Elle King, Miranda Lambert, Rival Sons). Het resulteerde in de langverwachte plaat ‘Morning Sun’, een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, rootsy gitaarwerk en hier en daar een snufje rock ’n roll. De broeierige hitsingle ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2, ze deelde het podium met The Wood Brothers en Dylan LeBlanc, en met haar folkballad ‘1995’ veroverde ze zelfs het hart van niemand minder dan Elton John.

De afgleopen jaren legde Blank veel pelgrimstochen af naar de Verenigde Staten, waar ze ruim de tijd nam te groeien en geïnspireerd te raken door de cultuur, helden uit de jaren ’70 als Gram Parsons en Joni Mitchell, maar ook nieuwere folkartiesten als Big Thief, Hiss Golden Messenger en Julia Jacklin. Ze speelde in donkere koffiebarretjes in New Orleans, ruige clubs in New York en ontpopte zich tot een eigenzinnige liedjesschrijfster, begenadigd gitariste en ontwapenende zangeres. Overal ter wereld weet ze moeiteloos luisteraars aan zich te binden met haar teksten over de struggles die het zijn van een twintiger in de eenentwintigste eeuw met zich meebrengt.

Boekingen Judy Blank

Begin vorig jaar debuteerde ze op SXSW in Austin, ze toerde Europa rond met de indierockers van SUSTO (US) en in september stond ze als eerste Nederlandse act ooit op AmericanaFest in Nashville, het grootste showcasefestival in het genre. Maar we zijn haar nog niet kwijt. Blank is inmiddels weer terug in Nederland, een paar miljoen streams verder, en bracht afgelopen najaar het tikkie wildere broertje van ‘Morning Sun’, de EP ‘Morning After’, uit op V2 Records. Op Eurosonic/Noorderslag won ze begin dit jaar het prestigieuze popstipendium van het Cultuurfonds, een week later stond ze op AmericanaFest UK in Londen, ze springt binnenkort de bus van Sam Lewis (US) in voor een Europese tour, en later dit jaar verschijnt tevens het laatste deel van de Morning-trilogie op -jawel- casetteband: The Morning Tapes. Eén ding is zeker: Judy Blank kan slecht stilzitten. En dat is maar beter ook.

Kom in de stemming

Judy Blank boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Judy Blank te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Judy Blank wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Judy Blank viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Judy Blank online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Judy Blank boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Judy Blank kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Judy Blank boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!