Julia Zahra boeken?

julia zahra boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

icon-notice

Opmerking

Winnaar The Voice Of Holland (2013)

Julia Zahra boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Julia Zahra

Julia Zahra won in 2013 aan populariteit door The Voice Of Holland te winnen. Op 18-jarige leeftijd was de jongste winnaar ooit. Na de show bracht ze haar eerste album uit dat naar nummer-1 in de iTunes-hitlijst ging.

Een jaar later won ze de tv-wedstrijd ‘De Beste Zangers van Nederland’. In één aflevering zong ze ‘Just an Illusion’. In Nederland stond dit nummer in 2015 hoog in de iTunes charts.

Ruim een jaar later werd het nummer opgepikt in Fiji, waar het nog steeds een top tien nummer is, en uiteindelijk overal in de Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland. Je kunt het nummer ook horen op de radio in LA, San Francisco en zelfs in Canada. Zahra toerde twee maanden rond de Stille Oceaan, onder andere in de Vodafone Arena in Fiji en een uitverkochte Club Royals in Auckland, NZ.

In januari 2018 bracht ze haar EP ‘Something New’ uit, een rauwe en akoestische interpretatie van haar liedjes. Geproduceerd door Niels Zuiderhoek en Simon Gitsels.

Boekingen Julia Zahra

Nadat ze haar eerste clubtour, The Remedy Tour, had uitverkocht, kondigde ze de remise aan: The Remedy Tour Part 2. Ze bracht daar haar meest recent nummers ten gehore, maar ook onuitgebrachte muziek. Voordat ze aan haar tour begon, werd in 2019 veel nieuwe muziek verwacht.

Om een nieuw album op te nemen startte Julia Zahra een crowdfunding project. U kon een bepaald bedrag doneren en daarvoor een vergoeding ontvangen. Op deze manier kon u de opnames van Julia persoonlijk ondersteunen.

Kom in de stemming

Julia Zahra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Julia Zahra te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Julia Zahra wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Julia Zahra viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Julia Zahra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Julia Zahra boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Julia Zahra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Julia Zahra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!