Just Jolanda boeken

Jolanda-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 uur

icon-music

Geluid

incl. geluid tot 200 personen

Just Jolanda boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Just Jolanda

Met haar keyboard en zang weet Just Jolanda met veel enthousiasme altijd de juiste snaar te raken.
Want deze vakvrouw sluit met haar optredens naadloos aan op haar publiek en de wensen waarover ze altijd graag meedenkt. Wordt het dansen, meezingen, luisteren? Internationale evergreens, Hollandse meezingers, popmuziek, een mix daarvan of een muzikale achtergrond? In een zaal, bij iemand thuis of op een marktplein. Just Jolanda draait er haar hand niet voor om en is daarom ook een graag geziene artiest. Just Jolanda speelt diverse genres, kan een hele zaal enthousiasmeren, mensen laten luisteren, meezingen, ze een dansje laten wagen, maar ook op de achtergrond een muzikale sfeer neerzetten. Kortom; een gevarieerd repertoire, altijd aangepast aan de gasten, de sfeer en het moment!

Boekingen Just Jolanda

Jolanda zíet mensen en maakt oprecht contact – zowel een-op-een als met een grote zaal. Met veel plezier zet ze het feestvarken of de feestvarkens in de schijnwerpers. Door haar betrokkenheid en muzikale ervaring weet ze iedereen enthousiast te krijgen. Zelf krijgt ze er een flinke dosis energie van. Maar ook als muzikale sfeermaker op de achtergrond, voelt ze zich als een vis in het water.
Van internationale evergreens tot Nederlandse meezingers, hedendaagse popmuziek of een mix daarvan; alle wensen zijn bespreekbaar voor een mooie muzikale invulling op maat.

Just Jolanda boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Just Jolanda te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Just Jolanda wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Just Jolanda viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Just Jolanda online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Just Jolanda boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Just Jolanda kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Just Jolanda boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!