Suitz boeken?

suitz boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

SUITZ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie SUITZ

Daan en Nicky, twee jonge en super-enthousiaste muzikanten. Leerden elkaar kennen op de opleiding ‘Podiumkunsten – Muziek’, en zijn sindsdien een onafscheidelijk duo! Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten deze 2 ideale schoonzonen, voorzien van gitaren en basdrum, iedere tent op z’n kop.

Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld, laten alle muziekgenres aan bod komen, van ABBA tot Brabant, van Ed Sheeran tot Liever te dik in de kist. En alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen, want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang.

Boekingen Suitz

Dus wil je 2 jonge, enthousiaste gozers die strak in het pak jouw gasten entertainen tijdens een dik feest, kijk dan beslist niet verder.

ps. Wil je het liever allemaal iets rustiger en heb je behoefte aan een akoestisch duo dat rustig laidback op de achtergrond speelt?
Semi-Mobiel? Ook dat kun je gerust aan SUITZ overlaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld in alle Holland Casino’s van NL te zien.

SUITZ: Strak in het pak, uit je dak!

Gezien en gehoord in o.a.:

Qmusic, RADIONL (Oranje Top 30), Efteling Midsummer Festival, Giro d’Italia in Nijmegen, Studentival Arnhem, Jubileumfeest Ronnie Ruysdael in Zwolle, kampvuurparty Koekange, Koningsdag Faberplein, terrasfeest Venray, Beachparty Macharen, Dag van het Levenslied, Cafe ‘T Lempke in Eindhoven, Piet Zoomers in Den Bosch, Fellows & Friends in Veghel, Theaterkerk in Bemmel, Bourgondisch S’-Hertogenbosch, Moeke Mooren, De Korenmolen in Appeltern, Stella Maris in Haarlem,Kroegetocht in Uden, Oude Mariakerk in Deventer, Partyschip De Sluizer, Irish Pub The Banner in Gilze, etc. etc.

Kom in de stemming

Suitz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om SUITZ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u SUITZ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met SUITZ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u SUITZ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

SUITZ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u SUITZ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

SUITZ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!