Kabaal boeken?

Kabaal-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kabaal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kabaal

De Bathmense band Kabaal behoeft in het Oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen plaatselijk café, tentfeest of feestelijke zaal te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft gemaakt met deze populaire coverband.

Een groepje schooljongens besloot in de jaren ’80 tot het produceren van – u raadt het al – een hoop kabaal. De zolderkamer werd al snel ingeruild voor een echte oefenruimte en niet veel later volgden de eerste boekingen.

Boekingen Kabaal

Kabaal heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continue te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het licht & geluid en de show maar bovenal door de ervaring van de vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

Of Kabaal nu in een intieme zaal, een grote feesttent óf in de buitenlucht speelt, er wordt een pasklare show neergezet. Uiteraard volledig afgestemd op de sfeer van het feest en het aanwezige publiek.

Veelzijdig repertoire

Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Queen, van Normaal tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Er zullen weinig pop- en rockhits zijn die Kabaal niet kan spelen.

Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

Voorprogramma’s en gastoptredens

Kabaal heeft vele malen in het voorprogramma gestaan van gerenommeerde bands als Golden Earring, Normaal, Bløf, De Dijk, Rowwen Héze, Jovink, Clouseau en The Sweet. In de afgelopen jaren heeft Kabaal onder meer het podium mogen delen met populaire Nederlandse artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Thomas Berge, Henk Wijngaard, Jacques Herb en Dennie Christian.

Kabaal heeft ook een bijzondere band met bekende Achterhoekse coryfeeën: met regelmaat waren er namelijk leden van Normaal, Jovink en Boh Foi Toch als gastmuzikant bij Kabaal op de bühne te vinden.

Kom in de stemming

Kabaal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kabaal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kabaal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kabaal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kabaal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kabaal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kabaal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kabaal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!