Maan boeken?

Maan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

icon-notice

Opmerking

Winnares van The Voice Of Holland (2016)

Maan boeken? Ze is misschien wel de leukste en meest upcoming Nederlandse artiest van dit moment. U kunt de zangeres inhuren voor uw bedrijfsfeest, voor een jubileum en voor ieder ander event of evenement dat u wilt organiseren. Ze was winnares van The Voice of Holland en heeft sindsdien haar strepen meer dan verdiend. Ze is beschikbaar voor een tape-optreden van standaard 30 minuten of een show met complete live band.  Direct Maan boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Maan

Ruim twee jaar nadat ze The voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Alleen al in het laatste jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, levens veranderende tv-optredens, en dat is nog maar het begin.

Maan inhuren: hippe en trendy artiest

Weinig winnaars van een grote talentenjacht zijn zó in the picture gebleven als Maan. Al in haar eerste jaar als artiest bracht ze maar liefst vijf singles uit. De eerste, Perfect World, verscheen nog tijdens The Voice of Holland, werd geproduceerd door Hardwell en leverde Maan haar eerste gouden plaat op: het nummer werd daarnaast Alarmschijf en nummer 1 in de iTunes Chart én bij 100%NL. Uit haar samenwerking met Jack $hirak kwamen de singles Ride It (die ook goud behaalde) en DJ. Give You All I Got werd gebruikt als titeltrack van de film Meesterspion en met Someone That I Never Knew toonde Maan dat ze ook gevoelige ballads overtuigend kan brengen.

Boekingen van Maan

Na Almost Had It All, uitgebracht in 2017, veranderde Maan eigenlijk door toeval (deels) van muzikale richting. Nadat ze Sevn Alias ontmoette in een televisieshow, vroeg de rapper haar om samen te werken op een van zijn nummers, In Amsterdam. Ze trokken de studio in en schreven samen Maans bijdrage. Het resultaat: haar eerste dubbel platina single! Daarna volgde was een dergelijk avontuur met Ronnie Flex. Ook hij vroeg Maan om een nummer samen te maken. Waar dat toe leidde is bekend: Blijf Bij Mij werd een nóg grotere hit en is inmiddels óók dubbel platina. “Toen Ronnie me vroeg, heb ik niet lang hoeven nadenken”, verklaart Maan. “Hij is een van de populairste artiesten van het moment en de kans om met hem samen te zingen wilde ik niet laten lopen. Want hoewel ik ook bezig was met de release van mijn eigen muziek, was dit een goede mogelijkheid om mensen te laten zien dat ik niet per se gebonden ben aan Engelstalige liedjes; Nederlandstalig vind ik ook leuk.”

Clubtour Maan

Zo’n beetje op hetzelfde moment als de single met Ronnie, afgelopen december, dropte Maan kort na elkaar zelf niet een, maar twéé EPs: AM en PM. De eerste bevatte zwoele ballads, de tweede de meer uptempo songs die we van haar gewend waren. Beide EPs werden daarnaast ook verzameld op haar allereerste album, AM/PM, aangevuld met andere nummers zoals de eerdergenoemde singles. Haar muziek kwam op tijd uit om als ondersteuning te dienen van haar eerste clubtour. Het eerste deel daarvan besloeg zes shows, in zalen met een capaciteit van tussen de 250 en 400 mensen. “Dat vond ik al heel spannend”, zegt Maan. “Zouden mensen wel kaartjes kopen voor een optreden van mij alleen?” Haar angst bleek ongegrond: binnen mum van tijd waren alle shows uitverkocht. Samen met haar gloednieuw bij elkaar geformeerde band van drie muzikanten beklom ze het podium.

Optreden Maan

“Met ledlicht was een logo gemaakt met mijn naam. Ik weet nog dat ik bij de eerste show opkwam, mijn naam daar zo groot zag staan en dat iedereen in de zaal begon te gillen. Ik dacht even: hè? Voor mij? Het was bizar, maar voelde ook goed, dat mensen voor mijn liedjes kwamen.” Lachend: “Toch was ik onbewust bang dat ze weg zouden lopen en heb de hele tijd de deur in de gaten gehouden. Maar ze bleven!” Natuurlijk bleven ze. Sterker nog: vanwege het succes van haar tour werd een tweede deel gepland, afgelopen voorjaar. Nog dertien optredens, deze keer in zalen van 600 tot 850 man. Weer waren ze, op één na, meteen uitverkocht.

Ook op televisie sloeg Maan het afgelopen jaar haar slag. Maandenlang trainde ze twintig uur per week voor het programma Dance Dance Dance, waaraan ze meedeed met Kaj van der Voort (ex-B-Brave) en uiteindelijk derde werd. “Een toffe ervaring”, zegt Maan achteraf. “Ik stond op een podium te dansen, iets dat niet per se natuurlijk komt. Maar als het dan lukt, heb je jezelf overwonnen, zó gaaf. En ik mocht Single Ladies dansen, van Beyoncé!”

Beste Zangers

Hoe groot het succes van Maan in dat programma ook was, het verbleekte bij Beste Zangers, waarin ze eerder dat jaar te zien was. Maan verraste vriend en vijand met haar prachtige vertolking van Nessun Dorma voor operazangeres Tania Kross, maar gooide ook hoge ogen met nummers als Anita Meijers They Don’t Play Our Lovesong Anymore en Wereld Zonder Jou, in duet met Brace. De grootste klapper maakte ze echter met Jij Bent De Liefde, dat ze zong voor Kenny B. “Ik had op dat moment niet zo door dat het zo groot zou worden”, zegt Maan eerlijk. Maar het werd een dikke hit en bezorgde haar zelfs haar tweede 100%NL Award: na die voor Doorbraak van het Jaar ontving ze deze keer de prijs voor TV-moment van het Jaar. Met nóg een leuk gevolg: “Door dat liedje kreeg ik ook opeens uitnodigingen om te komen zingen op bruiloften. De tekst slaat aan bij iedereen die iemand liefheeft.” Het programma gaf haar carrière een boost, weet ze inmiddels. “Het heeft gezorgd voor meer naamsbekendheid. Beste Zangers heeft een ouder publiek dan The Voice en dus mijn doelgroep verbreed. Ik kon aan iedereen laten zien dat ik naast popliedjes ook andere dingen kan. Nog steeds krijg ik complimentjes van mensen voor dat programma, het heeft een enorme impact.”

Maan boeken voor ieder evenement

Afgezien van haar clubtour maakte Maan dit jaar live nóg een een flinke stap, met festivaloptredens. Begin dit jaar was ze te zien op Eurosonic/Noorderslag, daarna mocht ze aantreden op Paaspop. Haar eerste grote festival bezorgde haar vooraf, logisch ook, de nodige zenuwen. “Ik was het eerste optreden van de dag en op het ergste voorbereid: straks staan er maar dertig mensen! Tja, zelf kom ik op een festival vaak ook iets later, dus dat had me niets verbaasd. Maar uiteindelijk stond het veld tot achter aan toe vol. Juist dat idee dat mensen niet speciaal voor jou een kaartje hebben gekocht en ook naar andere artiesten kunnen gaan kijken tijdens je show geeft me een extra boost, merk ik. Een soort drang om ze voor me te winnen.” Het was een goede ‘generale’ voor haar volgende grote festival, want onlangs werd ze bevestigd voor Pinkpop. “Eigenlijk wist ik zelf nog niet of ik daar al aan toe was”, geeft Maan toe. “Maar hoewel ik natuurlijk nog aan het groeien ben, heb ik tijdens de clubtour zo veel kunnen oefenen, dat ik een stuk zekerder ben geworden.”

Nieuwe plannen

Inmiddels is ze ook volop nieuwe plannen aan het maken. Zo wil ze steeds meer gaan optreden met haar eigen band; deze zomer op nog veel meer festivals, bijvoorbeeld. Daarnaast heeft het succes van haar Nederlandstalige liedjes een mogelijke nieuwe weg vrijgemaakt. “Ik ben serieus aan het onderzoeken of ik daar meer mee kan doen”, bekent Maan. Zo heeft ze al een writers’ camp achter de rug waar onder meer Anouk en zanger/rapper Paul Sinha nummers voor haar schreven; zelf deed Maan ook mee. “Ik ben blij dat mijn platenlabel laatst ook zei dat ze juist mijn veelzijdigheid waarderen. Of ik nu Nederlands of Engels zing en ballads of uptempo, het blijft geloofwaardig. Die veelzijdigheid willen we graag behouden en mij niet nu al in een hokje stoppen. Ik hou graag nog even mijn opties open.” Omdat het Nederlandstalige repertoire haar zo goed blijkt te liggen, is Maan inmiddels voor een project een samenwerking met platenlabel Top Notch aangegaan, dat in juni begint.

Ziggo Dome

Voorzichtig wordt al gesproken over een derde deel van haar clubtour, eind van het jaar, in nóg iets grotere zalen. De droom om ooit Ziggo Dome uit te verkopen, komt steeds dichterbij. Maar met Paradiso zou ze ook al héél blij zijn, aldus Maan. En misschien, op termijn, die eigen theatertour… “Mijn droom als meisje van drie om zangeres te worden, komt nu toch wel zo’n beetje uit. Ik hoop dat ik in elk geval heb laten zien dat ik de afgelopen twee jaar heel hard heb gewerkt om na die enorme springplank van The Voice mijn plekje in de schijnwerpers te behouden. Ik ben zeker nog niet uitgeleerd, wil blijven groeien en nog veel meer meemaken.” Ondertussen, benadrukt Maan, geniet ze met volle teugen wat haar tot nu toe allemaal gebeurt. En geef haar eens ongelijk!

Kom in de stemming

Maan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!