Maan boeken?

Maan-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

icon-notice

Opmerking

Winnares van The Voice Of Holland (2016)

Maan boeken? Ze is misschien wel de leukste en meest upcoming Nederlandse artiest van dit moment. U kunt de zangeres inhuren voor uw bedrijfsfeest, voor een jubileum en voor ieder ander event of evenement dat u wilt organiseren. Ze was winnares van The Voice of Holland en heeft sindsdien haar strepen meer dan verdiend. Ze is beschikbaar voor een tape-optreden van standaard 30 minuten of een show met complete live band.  Direct Maan boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Maan

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. En hoewel ze nog steeds blijven zoeken naar haar eigen geluid, krijgt ze dat steeds beter in beeld.

Alle nummers werden luidkeels meegezongen

Ze heeft net haar derde clubtour afgerond. In tegenstelling tot de eerste twee, die in het teken stonden van haar Engelstalige AM/PM EPs, bracht Maan deze keer een ander repertoire. “Ik heb ervoor gekozen om, in elk geval voorlopig, in het Nederlands te zingen”, verklaart de zangeres. “Daar voel ik me goed bij, het is geloofwaardig en ik heb het idee dat Nederlandstalige muziek sowieso bijna populairder is dan ooit.” En dat werkte, bleek al snel: alle nummers werden luidkeels meegezongen. En dat was precies Maans bedoeling; ze leest zelfs haar succes af aan hoe de zaal reageert. “Als iedereen staat mee te zingen, juichen en springen, heb ik het gevoel dat ik het goed heb gedaan.” Met dat succes zit het sowieso goed; vier van de es zalen waren stijf uitverkocht, de rest zo goed als.
De taal was niet de enige verandering sinds haar vorige tours, ook aan de manier van muziek maken bouwt Maan verder, samen met haar band. Waar ze voorheen op pad ging met een toetsenist, bassist en drummer, werd daar nu nog een gitarist aan toegevoegd. “De muziek is organischer, het geeft echt dat bandjesgevoel. We kunnen jammen zo lang we willen. Zó vet!”

Single Blijf Bij Mij

Maans Nederlandstalige avontuur begon toen ze door Sevn Alias werd gevraagd een bijdrage te leveren op zijn nummer In Amsterdam. Dat zou eigenlijk een albumtrack zijn, maar werd uiteindelijk een single die zelfs met dubbel platina werd beloond. Vervolgens werd Maan benaderd door Ronnie Flex, maakte met hem de single Blijf Bij Mij. Die werd zoals bekend een kneiterhit en leverde wéér een dubbel platina single op.
Daarna kreeg ze de kans om een Nederlandstalige plaat te maken, via een speciaal samenwerkingsverband tussen haar eigen label 8Ball en Top Notch van Kees de Koning. Het project begon met een writer’s camp met bekende schrijvers, waaronder Anouk, Paul Sinha, Yung Felix, Ramiks en Project Money. “Het idee was om een paar dagen de studio in te gaan en te kijken wat eruit zou komen”, vertelt Maan. “Als het niets opleverde, zouden we niks uitbrengen.” Een beetje nerveus was ze wel, geeft ze toe: ze kende Anouk nog van The Voice of Holland, waar de coach soms positief was over Maan en soms minder. Gelukkig ging het vanaf het eerste moment prima: “Ik geloof dat ze mijn eerlijkheid waardeerde. Daardoor voelde ik me vrij en durfde ik ideeën in te brengen; we hebben echt samen nummers gemaakt.” Wat eruit kwam was wel degelijk iets om uit te brengen: het werd Maans eerste Nederlandstalige EP Waar Ga Je Heen, die inmiddels goud is.

Zeven weken de nummer 1-plek

De eerste single van Waar Ga Je Heen was Spijt, samen met Jonna Fraser. Bij de tweede vond Maan dat ze eraan moest geloven en het helemaal op eigen kracht moest proberen. Behalve Jij Bent De Liefde, een cover van Kenny B uit het programma Beste Zangers, had ze nog nooit alléén een Nederlandstalige single uitgebracht; ze had iets te bewijzen, voelde ze sterk. Gekozen werd voor het nummer Lief Zoals Je Bent, en dat was spannend, geeft de zangeres toe. Maar het ging goed; ook die single is inmiddels platina. Iets waar ze, terecht, ‘supertrots’ op is. Het titelnummer verscheen tegelijk met de EP en werd wederom een succes. Maans samenwerking met Kris Kross Amsterdam, Bizzey en Tabitha, Hij Is Van Mij, werd een nog grotere klapper: de single werd pas na zeven weken van de nummer 1-plek gestoten en is inmiddels allang platina.

Een ervaren festivalartiest

Er waren nog meer hoogtepunten in het afgelopen jaar. Zo mocht ze in juni optreden op Pinkpop. Een grote eer; zó groot dat Maan zich eigenlijk afvroeg of ze niet te jong en ‘groen’ was. “Aan de andere kant dacht ik: misschien is dit mijn enige kans! Het was natuurlijk bizar vet dat mijn naam tussen de line-up stond. Het optreden ging voorbij in een roes, dus ik hoop dat ik ooit nog eens terug mag komen om écht van het moment zelf te genieten.” Inmiddels is ze een ervaren festivalartiest en trad in januari aan voor De Vrienden van Amstel LIVE!. Twee weken lang was ze onderdeel van de ‘familie’ die avond aan avond Rotterdam Ahoy plat speelde. “Ik was de allerjongste daar, maar werd meteen opgenomen in de groep. En kreeg gelukkig te horen dat ik het goed deed. Nogmaals: mijn lievelingspubliek is meezingpubliek, en wat dat betreft ben je daar precies op de juiste plek. Ik heb zó genoten.”

De Doorbraak-award

Nog meer bewijs dat Maan inmiddels bij de groten hoort: nadat ze eind 2018 al twee Buma NL Awards binnensleepte voor Blijf Bij Mij, ging ze er begin dit jaar bij de 100%NL Awards vandoor met de prijs voor Zangeres van het Jaar, en gaf daarmee zelfs Ilse DeLange en OG3NE het nakijken. Na Doorbraak van het Jaar en TV-moment van het Jaar, de awards die ze in vorige jaren won bij 100%NL, was dit nog een stap verder. “De Doorbraak-award was geweldig, want het gaat om dat eerste jaar: haal ik het? Ga ik niet snel na The Voice weer verdwijnen, zoals je vaker ziet? Toen ik die prijs kreeg, wist ik dat ik de eerste paar stappen had gehaald.” TV-moment van het Jaar was vooral het bewijs van hoeveel indruk Maan maakte in het programma Beste Zangers; haar optredens daar bezorgden haar een breder publiek. Maar Zangeres van het Jaar… “Dat is een enorm compliment. Een waar je het voor doet. Nu ben ik écht zangeres en hoor thuis in dit vak.”

Boekingen Maan

Haar winst in The Voice of Holland is nog maar drie jaar geleden. Bizar als je bedenkt wat ze sindsdien allemaal heeft gedaan en bereikt: gouden hits als Perfect World en Ride It, haar EPs AM en PM, in totaal drie zo-goed-als-uitverkochte clubtours, tv-succes in Dance Dance Dance en Beste Zangers, (stem)rollen in film en op tv, en ook nog een eigen kledinglijn, Moonlight, in samenwerking met Colourful Rebel – momenteel wordt zelfs aan een tweede collectie gewerkt.

Maar het houdt nog lang niet op

Dit jaar werd Maan gevraagd als Ambassadeur van de Vrijheid; een van de artiesten die op 5 mei in een helikopter langs de Bevrijdingsfestivals vliegt. En grote verantwoordelijkheid, beseft Maan: “Ik hoop dat ik mensen van mijn generatie kan laten beseffen dat wij de laatste generatie zijn die mensen die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt kan aankijken en uit de eerste hand hun verhalen horen.” Aan het eind van dezelfde maand mag ze bovendien aantreden als een van de gasten bij Marco Borsato’s concerten in de Kuip. Daarmee komt een mooie cirkel rond, want ook zonder het zelf te weten heeft Marco veel invloed gehad op haar carrière. “Als klein kind zong ik zijn liedjes mee, iets later keek ik naar zijn optreden in de Kuip. Toen al zei ik tegen mijn ouders dat ik daar ooit ook wilde staan om mensen te horen meezingen met míjn liedjes. Dat gaat nu echt gebeuren. De meeste dromen zijn bedrog, volgens Marco, maar deze niet!”

Gevraagd waar ze het meest trots op is, kan Maan niet slechts één aspect noemen. Ze hoopt dat ze met Blijf Bij Mij een klassieker heeft afgeleverd waar mensen over twintig jaar nog naar luisteren. Geniet van het feit dat ze succesvolle nummers heeft gemaakt die ze zelf op het podium niet eens hoeft te zingen omdat het publiek dat enthousiast doet. Ze waardeert het ook enorm dat ze onderdeel uitmaakt van andere levens: omdat ze intieme momenten meemaakt als ze op een bruiloft zingt, mensen soms steun halen uit haar liedjes en er zelfs vriendengroepen zijn ontstaan onder haar fans. “Daarnaast heb ik bewezen dat het dus kán: dat je na een talentenjacht succes kan bereiken als je er zelf alles aan doet en het geluk en de gunfactor mee hebt.”

Nieuwe plannen worden alweer gesmeed

Dat betekent niet dat ze nu tijd heeft om op haar lauweren te rusten. Nieuwe plannen worden alweer gesmeed, haar definitieve muzikale richting nog steeds bepaald. “Nog steeds zoek ik naar de muziek die ik het leukst vind om te maken. Maar de trechter wordt dunner: door veel te doen, kom ik daar steeds beter achter.” Haar geluid neigt naar pop en urban, de muziek wordt steeds meer live ingespeeld en haar teksten wil ze verdiepen. Een recent writer’s camp heeft alweer een stapel nieuwe liedjes opgeleverd waar ze zelf aan meeschreef. Haar enige ‘probleem’ is een luxeprobleem: dat ze zo veel leuk vindt. “Gitaarliedjes in de stijl van John Mayer en Johnny Cash, meer uptempo radiosongs, maar ook mooie ballads. Tussen die drie stijlen in zoek ik naar wat het vetst is. Of houd ik het breed? Ik ben er nog niet helemaal uit.” Maar een doel heeft ze zichzelf al wel gesteld: een eigen album. met allemaal nieuwe nummers die gaan over haar leven. “Want dán ben je een echte artiest, toch? Het lijkt me prachtig om dat in handen te houden.” Gezien haar zegetocht tot nu toe kan het haast niet lang meer duren.

Maan inhuren: hippe en trendy artiest

Maan heeft samenwerkingen met allerlei populaire artiesten en brengt daarnaast regelmatig eigen populaire muziek uit. Ze is uitgegroeid tot een gevestigde naam in het Nederlandse media- en muzieklandschap. Ondertussen is ze nog gewoon beschikbaar om te boeken voor een evenement of een event. Sterker nog, ze is een van de artiesten die veel van de organisators graag inhuren. Bijvoorbeeld om 30 minuten te komen spelen. De prijs is op aanvraag, dus daarvoor kunt u online of telefonisch gewoon een offerte aanvragen.

Maan boeken is goed geschikt voor een muzikaal evenement, net als voor een bedrijfsfeest of op het moment dat u wat te vieren heeft. Wij leggen de connecties en zullen het optreden bovendien van A tot Z voorbereiden. Daarvoor hebben we contact met haar management. Zo kunnen we zowel haar voorwaarden doorgeven als de wensen bespreken met betrekking tot uw evenement.

Boekingen van Maan

De boekingen van Maan regelen we van A tot Z. Het is een van de redenen dat we zo’n hoge klantwaardering hebben, iets waar we natuurlijk trots op zijn. Zowel Maan als andere artiesten, DJ’s en entertainment zijn bij ons goed beschikbaar. De offerte is geheel vrijblijvend en u betaalt bij ons altijd de laagste prijs. Zonder extra kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Maan boeken

Wilt u Maan boeken? Het is heel eenvoudig, u hoeft daarvoor alleen maar online of telefonisch een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. We laten u op basis van uw aanvraag snel weten wat de kosten zijn, bijvoorbeeld voor een optreden van 30 minuten. Ontdek op die manier of de prijs binnen budget past. In dat geval kunt u Maan inhuren voor het muzikaal entertainment, of als onderdeel van de rest van het muzikale programma.

Kom in de stemming

Maan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!