Kryner Party mit Ronald boeken?

Kryner-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kryner Party mit Ronald boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kryner Party mit Ronald

Stap in de feestvreugde van Oktoberfest en après-ski met Ronald. Beleef geliefde hits uit de eighties, nineties, en actuele toppers, allemaal vertaald naar een authentieke Oostenrijkse pop en polka arrangementen. Duitstalige hits zoals “Einen Stern,” “Bohmisher Traum,” “Sierra Madre en “Hulapalu”, afgewisseld met pop, rock en polka klassiekers zoals “Let Me Entertain You”, “La Bamba”, “Que Sera”, “I’m Blue”, “Born to be Wild”, “Celebration” en “Livin’ on a Prayer”. Deze hits zorgen gegarandeerd voor een feestsfeer waar jong en oud vol enthousiasme aan meedoen.

Boekingen Kryner Party mit Ronald

Laat je meeslepen door de sensationele Kryner Party met Ronald, dé toonaangevende artiest voor Oktoberfest, Schlager en Après-ski muziek in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Duik in een muzikale reis door de tijd, met feesthits uit de eighties, nineties en hedendaagse topnummers, allemaal gepresenteerd in een unieke Oostenrijkse pop en polka stijl.


Kom in de stemming

Kryner Party mit Ronald boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kryner Party mit Ronald te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kryner Party mit Ronald wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kryner Party mit Ronald viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kryner Party mit Ronald online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kryner Party mit Ronald boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kryner Party mit Ronald kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kryner Party mit Ronald boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!