Lakeisha Coco Charel boeken?

Lakeisha-Coco-Charel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

bekend van Ex on The Beach

Lakeisha Coco Charel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lakeisha Coco Charel

Ex on the beach: Double Dutch Lakeisha lanceert videoclip “Als het eten maar lekker is”. Nadat haar uitspraak in de MTV – serie Ex on the Beach: Double Dutch “als het ontbijt maar lekker is” veelvuldig op Tik Tok werd gepersifleerd, ontstond bij Lakeisha spontaan het idee om hier iets mee te doen.

Als het eten maar lekker is

Ze schreef voor de fun, zelf een tekst en tijdens een “chill avond” maakte een vriend er een beat op. En zo was daar het nummer “ Als het eten maar lekker is” geboren. Ze verzamelde haar creatieve vrienden, waaronder haar EX Celeste en maakte er een bijpassende videoclip bij. Vandaag is de videoclip “Als het eten maar lekker is” online gekomen en geïnspireerd door de inspratiebron TikTok met een bijbehorend TikTok – dansje op “Yummy Yummy in my Tummy”.

Boekingen Lakeisha Coco Charel

Op vele verzoek zal het nummer binnenkort ook op de streamings platformen worden geplaatst. Lakeisha’s tweede naam is Charel waardoor ze in haar omgeving al snel Coco Charel, afgekort Coco werd genoemd. Omdat dit muzikale uitstapje naar meer smaakt zal Lakeisha dit project onder de artiestennaam Coco Charel uitvoeren.

Kom in de stemming

Lakeisha Coco Charel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lakeisha Coco Charel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lakeisha Coco Charel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lakeisha Coco Charel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lakeisha Coco Charel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lakeisha Coco Charel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lakeisha Coco Charel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lakeisha Coco Charel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!