Leroy Styles boeken?

Leroy-Styles-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Leroy Styles boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Leroy Styles

De weg naar succes en herkenning is hobbelig, lang en niet voor iedereen. Je kunt dit alleen doen als je echt van muziek houdt en je niet kunt voorstellen dat je iets anders doet. ” Die woorden van Leroy Styles zelf zijn misschien wel de beste manier om deze succesvolle Nederlandse producer / DJ te introduceren!

Groove, minimal en funky techno

Leroy Styles staat voor groove, minimal en funky techno of zoals hij het ‘just house’ noemt. Vanaf het begin van de jaren 90, toen hij verliefd werd op housemuziek, tot op de dag van vandaag, wanneer Leroy wordt beschouwd als een van de meest succesvolle DJ’s in de Nederlandse clubscene, niet alleen afhankelijk van zijn talent, maar ook hard werken. Dus, hoe begin je met het gebruik van cassettebandjes om zijn mixvaardigheden te oefenen en word je dan een gerespecteerde producer en een geweldige DJ, die platen uitbrengt en (internationale) ondersteuning en erkenning krijgt? Wat gebeurde er tussen zijn eerste openbare optreden in een R & B-club in 2002 en zijn track ‘Manejable’ als het officiële Latin Village Anthem in 2009, uitgebracht op zijn eigen label Afrazoo? Kort na dat eerste optreden in een R & B-club en toen hij zich realiseerde dat het stedelijke publiek zijn housemuziek niet voelt, kreeg Leroy zijn eerste grote doorbraak door een optreden te krijgen in Off-Corso, een van de oudste en beste clubs van Rotterdam. Omdat Rotterdam zijn geboortestad was, greep Leroy deze kans met beide handen aan en speelde alsof zijn leven ervan afhing. Residentie op de succesvolle clubavond Superstarz werd een feit, gevolgd door regelmatige optredens bij andere bekende Rotterdamse club (The Thalia) die bekend staan om hun stoere en altijd kritische publiek. Zijn onmiskenbare vaardigheden en unieke energie werden al snel opgemerkt door een van de grootste clubs van Nederland (Now & Wow) waar hij na slechts een paar succesvolle optredens een resident DJ werd!

Eigen creatieve concepten

Vastbesloten om kwaliteit aan de mensen te brengen, startte Leroy Styles een reeks eigen creatieve concepten (Hufters, Electro Rockers) en in september 2006 werd zijn andere concept, LOOKS at The Thalia geboren. Elke laatste zaterdag van de maand nodigt hij de beste nationale en internationale DJ’s uit zoals Benny Rodrigues, Brian S, René Amesz, Kenny Dope (USA), Dennis Ferrer (USA), Kerri Chandler (USA), Manoo (FR), D-Ramirez (VK), Jazzy Jeff (VS) en nog veel meer.

Boekingen Leroy Styles

Tegenwoordig staat Leroy op de affiches van de grootste festivals en beste clubs van Nederland zoals Panama (Amsterdam), The Thalia (Rotterdam), De Rechter (Eindhoven), Escape (Amsterdam), Jimmy Woo (Amsterdam), Now & Wow (Rotterdam) , The Level (Arnhem), Off-Corso (Rotterdam) en nog veel meer. Hij speelt ook regelmatig in het buitenland en is vooral dol op Zuid-Amerika en Frankrijk, maar wie weet waar zijn volgende plaat hem zal brengen?

Support van Dj’s Wereldwijd

Al zijn (niet-bestaande) vrije tijd in de studio , produceert Leroy Styles als een gek. Zijn ‘Booty Bass (dream)’ uit 2007 werd vrijwel onmiddellijk een Nederlandse clubklassieker, met ernstige schade op de dansvloer als gevolg. Gevolgd door ‘Jus Bounce’ dat de aandacht van D-Ramirez trok en in 2007 op zijn compilatie-cd Ministry of Sound te zien was, en enorme steun kreeg van ’s werelds beste DJ’s zoals Jack de Marseille, Roger Sanchez, Sander Kleinenberg, Rene Amesz, Benny Rodrigues en Steve Angello. ‘Jus Bounce’ verscheen ook op een Renaissance-album, gemixt door Paolo Mojo. Deze fantastische renaissancemix van 80 minuten bevat nummers van Paolo Mojo zelf, Joris Voorn, Cirez D, Blue Foundation, Daso, Sebo K, Loco Dice en nog veel meer. Een ander Leroy-nummer, God Will Set Me Free (feat. MC Crown), is staat op een Defected In The House Amsterdam 09-compilatie.

Aankomende releases

Met een lijst van (aankomende) releases op zijn eigen label Afrazoo, Gregor Salto’s label G-Rex, Sidney Samson’s Samsobeats en Kerri Chandler’s (VS) Grei Matter Records, met Manoo, Sunnery James & Ryan Marciano, Genairo Nvilla, Glowinthedark en Jaquelino Ferreira in de rij om een remix van zijn tracks te maken, is deze getalenteerde producer / DJ zeker een blijvertje.

Kom in de stemming

Leroy Styles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Leroy Styles te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Leroy Styles wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Leroy Styles viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Leroy Styles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Leroy Styles boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Leroy Styles kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Leroy Styles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!