Sunnery James en Ryan Marciano boeken?

Sunnery-James-Ryan-Marciano-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sunnery James en Ryan Marciano boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sunnery James en Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano zijn de risings stars aan het DJ front. Hun passie en liefde voor muziek spat er vanaf en zuigt iedere bezoeker mee in een energieke stroom waarbij het onmogelijk is om stil te staan.
Sunnery James & Ryan Marciano boeken

Boekingen van Sunnery James & Ryan Marciano

Het duo heeft een uiterst succesvol 2013 achter de rug. Zo werd hun track ‘Triton’ het Dance Valley 2013 Anthem, en kregen hun tracks ‘S.O.T.U’, ‘Stiffness’ ft. Chocolate Puma, ‘Ultronic’ en ‘Firefaces’ ft. Jaz Von D allen zeer goede reviews. Daarnaast waren de twee aanwezig op ieder groot festival in de wereld; van Amsterdam Music Festival tot Ultra Music Festival en Tomorrowland. Nu is het tijd om met hun eigen concept de wereld te veroveren

Deze gasten zijn HOT!!

Kortom: over deze twee heren kan men kort zijn: deze gasten zijn HOT!! Je hoeft maar een flyer onder je neus te krijgen van één van de populaire house feesten en deze heren staan er op. Iedereen wil ze boeken! Sunnery James & Ryan Marciano staan bekend om hun krachtige live sets waarbij ze geen ruimte laten voor langdradige house. Alleen de vetste klappers komen langs en zij brengen hun publiek in extase. Stil zitten is er niet bij!

Kom in de stemming

Sunnery James en Ryan Marciano boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sunnery James en Ryan Marciano te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sunnery James en Ryan Marciano wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sunnery James en Ryan Marciano viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sunnery James en Ryan Marciano online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sunnery James en Ryan Marciano boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sunnery James en Ryan Marciano kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sunnery James en Ryan Marciano boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!