Rene Amesz boeken?

Rene-Amesz-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rene Amesz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rene Amesz

2017 en 2018 waren 2 ongelooflijke jaren voor Rene Amesz. De Nederlander heeft de deuren wijd opengeblazen met releases als “Lord” en “Rosie” op Spinnin Deep Records, waarbij Lord in totaal 13 maanden aan de top van de Beatport House-hitlijst heeft gestaan en meer dan 5 in de top 10 in het algemeen. Ook zijn samenwerking met Mark Knight en de machtige Green Velvet genaamd “Live Stream” bereikte een stevige nummer 2 plek in de algemene hitparade van Beatport. Daarnaast werden veel hitnummers uitgebracht op labels als Armada Subjekt, Kittball Records en Toolroom Records. Dit kreeg massale steun van Mark Knight, Sander Kleinenberg, Groove Armada, Fatboy Slim, Technasia en nog veel meer. Geen sinecure, maar als je luistert naar de consistentie van zijn producties, is het niet moeilijk te begrijpen waarom hij een van de grootste verkopers van vorig jaar is. Als gevolg hiervan is de vraag naar hem in de club en op festivals nog nooit zo groot geweest.

Boekingen Rene Amesz

Amesz produceert een stroom van zijn unieke eigen kenmerkende groove en heeft nu een geluid dat luidsprekers over de hele wereld heeft vernietigd. Het komt nu op het juiste moment tot zijn recht, nog steeds zo fris als altijd, en evolueert nog steeds sinds hij zijn percussiegeluid begon aan te passen voor de dansvloer. Carrièrehoogtepunten als zijn remix van Mark Knight en Funkagenda’s “The Man with the Red Face” en met verdere grote releases op Toolroom Records, Suara Records, Kittball, Snoe Music en Armada Subjekt, heeft deze producer zeker zijn sporen verdiend. Labels schreeuwen om tracks van de grote man. 2019 wordt weer een ongelooflijk jaar voor de Rotterdammer.

Kom in de stemming

Rene Amesz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rene Amesz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rene Amesz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rene Amesz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rene Amesz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rene Amesz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rene Amesz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rene Amesz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!