Liz Richards boeken?

liz richards boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Liz Richards boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Liz Richards

Liz’ Richards verrast als rasechter Amsterdammer, de first lady of travestie, haar publiek altijd. Charmant, vol met humor, en met een show welke voor iedereen herkenbaar is. De leukste songs om mee te zingen en altijd met een glimlach. Liz’ Richards is een prachtige invulling in alle programma’s. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest waar Liz’ de gastvrouw moet zijn om daarna nog een optreden te doen, of een kermistent waar het publiek moet gaan meezingen. Het maakt Liz’ niets uit. Eerlijk en gezellig maar vooral ook zeer stijlvol.

In het begin van de jaren ’80 begon de carrière van Liz. Eerst bij het Amsterdamse Madame Arthur en daarna op de internationale podia in Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Met haar live gezongen nummers en verbluffende playback parodieën stond Liz op alle grote gala’s. De Duitse carnaval, Kerstfeesten en Nieuwjaarsfeesten waren zogezegd “gesneden koek” voor Liz. Avond na avond trad Liz op.

Boekingen Liz Richards

In 1998 begon zij met haar eigen travestiegroep “la Vie en rose”. Deze groep maakte met een sneltreinvaart naam in het internationale travestiecircuit. Dat travestie beslist niet vulgair hoeft te zijn bewijst Liz iedere keer weer. Het publiek reageert altijd verrassend positief.

Tegenwoordig richt Liz zich naast haar werk in de shows ook weer op het solowerk in Nederland. Zoals gezegd, bijzonder geschikt voor alle evenement is Liz een betaalbare en zeer aangename verrassing, telkens weer.
Een solo optreden van Liz duurt circa 35 minuten. Liz brengt een monitor- of A-set mee.

Kom in de stemming

Liz Richards boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Liz Richards te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Liz Richards wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Liz Richards viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Liz Richards online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Liz Richards boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Liz Richards kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Liz Richards boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!