Jody Bernal boeken?

Jody-Bernal-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jody Bernal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jody Bernal

Een optreden van Jody Bernal betekent swingen. Zijn energieke uitstraling, makkelijke liedjes en enthousiasme maken Jody Bernal ook tot een zeer geschikte artiest voor jonger publiek.

Soundmixshow van Henny Huisman

Jody werd geboren in Colombia op 12 November 1981. Hij werd geadopteerd door Nederlandse ouders toen hij 3 maanden was en is opgegroeid in Delft. Al snel bleek dat hij 3 grote passies kende in zijn leven: zingen, sporten en misschien ooit de kans te krijgen om zijn biologische ouders te kunnen ontmoeten. Zingen deed hij reeds vanaf zijn 8e jaar in een jongenskoor uit Delft, waarmee hij o.a. optrad in de Soundmixshow van Henny Huisman. Daarnaast heeft hij altijd heel veel aan sport gedaan. Hij speelt nog steeds voetbal bij de Zoetermeerse club DSO, maar is daarnaast ook een fanatiek snowboarder, waterskiër, en tennisser.

Sportieve en muzikale leven

Maar ondanks zijn sportieve en muzikale leven in Nederland, verlangde hij zeer naar het moment waarop hij kennis zou kunnen maken met zijn biologische moeder. Hij vloog op 1e kerstdag 1999 naar zijn geboortestad Bogota. Daar ontmoette hij zijn nieuwe familie: Moeder, broertje, en zusje. Samen met hen vierde hij het nieuwe Millenium. Zonder overdrijving was dit de gelukkigste periode uit zijn jonge leven

Boekingen Jody Bernal

Toen hij terug kwam, bracht hij het nummer “Que si Que no” mee. Hij wilde hier een opname van maken om zijn moeder in Colombia te verrassen. Na deze opname viel zijn uitvoering echter zo in de smaak dat hij werd uitgenodigd om mee te doen aan het programma “Your Big Break”. De reacties op zijn televisieoptreden waren overweldigend. Vele platenmaatschappijen toonden hun belangstelling en bijna dagelijks werd hij gevraagd om ergens op te komen treden. Dit onverwachte succes was voor Jody Bernal de reden om te proberen een carrière in muziek te beginnen.

Kom in de stemming

Jody Bernal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jody Bernal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jody Bernal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jody Bernal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jody Bernal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jody Bernal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jody Bernal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jody Bernal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!