Loving Angels boeken?

loving angels boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

icon-notice

Opmerking

Top Travestie act!

Loving Angels boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Loving Angels

Europe’s Best Female Impersonators. Een show op internationaal niveau met superdansbare medleys. The Loving Angels bewijzen dat travestie anno 2008 op een stijlvolle manier kan worden gebracht. Niet van ‘echte vrouwen’ te onderscheiden weten zij de illusie zo dicht te benaderen dat ieder publiek volledig opgaat in deze Glamour Show.

Een ‘feel good’ show van 30 minuten waarin de Angels u mee terugnemen naar de Motown tijden van weleer met een Supremes/Three Degrees Medley. De Seventies met een swingende disco medley en naar zonnige oorden met een opzwepende latin medley. Prachtige showkostuums en dansbare songs maken de show tot één groot feest der herkenning! The Loving Angels traden buiten Nederland op in o.a. Monaco, Dubai en Zweden.

Boekingen Loving Angels

Onlangs gaven zij een verpletterende show tijdens het jaarlijkse AmsterdamDiner in de Heineken Music Hall waarbij zij het aanwezige publiek, waaronder BN’ers als Prinses Mabel, Irene Moors en Gerard Joling, tijdens hun Power Show dansend op de tafels kregen! Een shoe met allure, waarbij niemand stil kan blijven zitten!

Kom in de stemming

Loving Angels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Loving Angels te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Loving Angels wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Loving Angels viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Loving Angels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Loving Angels boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Loving Angels kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Loving Angels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!