Los del Sol boeken?

los del sol boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Los del Sol boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Los del Sol

Los del Sol Productions bestaat uit een uniek veelzijdig duo (Mandy en David), dat door jarenlange ervaring verschillende spraakmakende thematische acts, live-muziek en dansshows heeft ontwikkeld.

De organisatie van feesten, events en de decoratie van feestlocaties behoren tot de specialiteiten. Ook voor winkelcentra en instellingen is een ruim aanbod ontwikkeld.

Los del Sol Productions staat voor kwaliteit, variëteit, scherpe prijzen, muziek en organisatie op maat, voor zowel kleinere als grotere gelegenheden.

Door de jaren heen is Los del Sol toonaangevend geworden in de tropische evenementensector.

Live-Muziek van Los del Sol

Los del sol bestaat uit twee rasartiesten, die gedurende 20 jaar menig podium onderdompelden in zonnige sferen. Met fusies tussen autochtone en hedendaagse instrumenten en onweerstaanbare Zuid-Amerikaanse, Mexicaanse, Spaanse en Caribische ritmes. Alles met de onmiskenbare sound van Los del Sol.

Wat zeggen anderen?

Dit tweemansorkest wordt ook wel door de pers multi-instrumentaal, multicultureel en multi-idealistisch genoemd.
Een journalist omschrijft het duo als volgt; “Het multi-instrumentale en vocale duo laat met hun combinatie van panfluiten, Mexicaanse Mariachis, Caribische ritmes en Latijnse Top 40 iedereen versteld staan. Doe je je ogen dicht, dan klinkt het als een orkest. Doe je je ogen open, dan zie je dat al die ritmes en klanken slechts door twee mensen worden geproduceerd: Los del Sol”. Los del Sol speelt alle soorten muziekgenres uit Zuid-Amerika, Mexico, de Cariben en Spanje. Entertainment is een troef van Los del Sol. Bij elke gelegenheid wordt gezorgd voor shows of interactie met het publiek.

Boekingen Los del Sol

Ze mogen een pionier genoemd worden in de Zuid-Amerikaanse muziek en dans. Ze maken bijna onmogelijke combinaties met moderne latin ritmes en autochtone instrumenten. Ze combineren Spaanse flamencomuziek en dans met Mexicaanse mariachi, Zuid-Amerikaanse panfluitmuziek met Caribische cumbia, moderne met autochtone instrumenten. Alles telkens met de onmiskenbare sound van Los del Sol.

Eigen singles

Los del Sol was te gast op vele festivals en podia en verzorgde reeds talloze events voor bedrijven in de Benelux. Ook heeft dit duo al meerdere singles, albums en videoclips opgenomen, die allemaal terug te vinden zijn op de sociale platforms, zoals youtube, VEVO en Spotify.

Kom in de stemming

Los del Sol boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Los del Sol te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Los del Sol wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Los del Sol viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Los del Sol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Los del Sol boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Los del Sol kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Los del Sol boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!