Mariachi Serenata Mexicana boeken?

mariachi serenata mexicana boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

icon-notice

Opmerking

Grotere formatie ook mogelijk

Mariachi Serenata Mexicana boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mariachi Serenata Mexicana

De sfeer van Plaza Garibaldi in Mexico City op uw feest, bruiloft of receptie, dat kan ook in Nederland!

Serenata Mexicana is de langst bestaande mariachi van Nederland. Tijdens feesten, presentaties en festivals traden zij op in heel Europa. De formatie begeleidde kopstukken uit de muziek zoals Maria de Lourdes en Santiago Jimenez Jr. Op hun twee cd’s Saludos a Mexico en Canciones de Mexico blijkt de voorliefde voor de authentieke Mexicaanse mariachi sound.

Serenata MExicana kan optreden als duo of trio, maar een grotere formatie is ook mogelijk. Er wordt akoestisch-ambulant gespeeld, waarbij sfeer en contact met het publiek voorop staat. Spelen op een podium met geluidsinstallatie is uiteraard ook mogelijk.

Boekingen Mariachi Serenata Mexicana

Repertoire:
Ranchera, Son Jalisciense, Son Huasteca, Son Jarocho. Al uw favoriete mariachi nummers zoals La Negra, Volver, Cielito Lindo, La Bamba en Malagueña Salerosa.

Muziekinstrumenten:
Viool, gitaar, vihuela, guitarrón en trompet (bij grote bezetting)

Inzetbaarheid:
Feesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, recepties, restaurants, culturele evenementen, enz.

Er kan zowel akoestisch ambulant als op podium met geluidsinstallatie worden gespeeld.

Mariachi Serenata Mexicana boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mariachi Serenata Mexicana te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mariachi Serenata Mexicana wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mariachi Serenata Mexicana viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mariachi Serenata Mexicana online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mariachi Serenata Mexicana boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mariachi Serenata Mexicana kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mariachi Serenata Mexicana boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!