Latin Band Siembra boeken?

latin band siembra boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

Latin Band Siembra boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Latin Band Siembra

De groep werd opgericht in september 1992. Siembra heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd in Nederland en de omliggende landen. Het repertoire van Siembra is zeer gevarieerd en kan worden samengevat als Latin en Caribisch.

Boekingen Latin Band Siembra

De band speelt o.a. Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Soca, Kaseko en nog veel meer Latijns-Amerikaanse stijlen uit de Caribische regio’s.

De band bestaat uit muzikanten van verschillende afkomst, maar met een gemeenschappelijke passie: swingende muziek maken! Siembra staat garant voor een geslaagde avond. So if you want a party, just say Siembra.

Caribische / Tropische Themafeesten

Op zoek naar een leuk idee voor uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, familiefeest, trouwfeest of andere gelegenheid? Dan is het themafeest Caribbean / Tropical Party een ideale keuze om uw gasten te verrassen met iets spannends. Siembra staat voor u klaar, voor elke gelegenheid. De uit verschillende streken afkomstige muzikanten leveren hoogstaande prestaties in zeer diverse Latin, Caribische en Tropische muziekstijlen.

De geluiden van Zuid-Amerikaanse muziek nemen je mee op de ritme van Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Soca, Kaseko et cetera. Siembra past zich aan het publiek aan en geeft je evenement die Caribische / Tropische sfeer. Siembra speelt niet alleen op grote evenementen zoals festivals, bedrijfsfeesten, maar ook op bruiloften, verjaardagsfeestjes et cetera.

Kom in de stemming

Latin Band Siembra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Latin Band Siembra te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Latin Band Siembra wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Latin Band Siembra viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Latin Band Siembra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Latin Band Siembra boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Latin Band Siembra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Latin Band Siembra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!