Lou Bega boeken?

lou bega boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lou Bega boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lou Bega

Een wereldwijd beroemde ster uit Duitsland? Nog beter, een ster uit Duitsland met de incarnatie van de perfecte Latino muzikant? Een combinatie die moeilijk was voor te stellen, tot aan de zomer van 1999. Toen Lou Bega uit München, Duitsland, de wereld verraste met de megahit Mambo No. 5. Al na een aantal weken na de release van de single stond Lou Bega aan de top van de Duitse single charts met deze ‘Perez Prado’ klassieker uit de jaren ’50. Voor elf weken aan een stuk werd Lou Bega niet verstoten van zijn top positie in de charts. In Frankrijk stond Mambo No. 5 voor 26 weken op nummer 1 en werd de langste nummer 1 positie in de geschiedenis van de Franse charts. En in meer dan 20 andere landen stond de single Mambo No. 5 aan de top van de single charts.

A Little Bit of Mambo

Ook het album ‘A Little Bit of Mambo’ veroverde de top noteringen van de album charts. A Little Bit of Mambo verkocht meer dan 6 miljoen exemplaren wereldwijd. Alleen al in de Verenigde Staten werden er meer dan 3,5 miljoen exemplaren van het album verkocht.

Lou Bega laat de hele wereld feestvieren en dansen op zijn aanstekelijke muziek. Zijn nummers werden grijs gedraaid op alle radio stations en was hij te gast bij de meest populaire tv programma’s over de hele wereld. In vloeiend Engels, sprak Lou Bega met Jay Leno en was hij de eerste artiest ooit in de 20 jaar geschiedenis van het Duitse TV programma ‘Wedden dat..?’ om zijn single 2 keer achter elkaar te zingen.

Maximaal aantal prijzen

En natuurlijk zijn er de awards, waar de nuchtere artiest mee werd overspoeld. Hij was vijf keer genomineerd voor de ‘Echo Awards 2000’ en won in twee categorieën; als ‘Meest succesvolle buitenlandse artiest’ en ‘Meest succesvolle Pop/Rock single van het jaar’. Hij was genomineerd voor de prestigieuze Grammy Awards en reisde af naar Cannes om zijn World Music Awards op te halen voor ‘Best verkopende Duitse artiest van de wereld’ en ‘Beste nieuwe mannelijke artiest van de wereld’.

Lou Bega heeft van 2001 tot 2003 een wereldtournee gedaan met zijn twee albums, miljoenen verkochte albums en verschillende onderscheidingen en awards.

Boekingen Lou Bega

Lou Bega staat ook in de charts met verschillende nummers die hij heeft geschreven voor andere artiesten en heeft hij meerdere top tien hits gescoord voor de act ‘Groove Coverage’. Daarnaast heeft hij ook in 2003 een nummer geschreven en ingezongen voor de Franse animatie film ‘Marsupilami’. Ook in 2004 vroeg de Disney Group hem een nummer te schrijven en in te zingen voor de animatie film ‘Brandy Mr. Whiskers’.

Kom in de stemming

Lou Bega boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lou Bega te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lou Bega wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lou Bega viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lou Bega online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lou Bega boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lou Bega kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lou Bega boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!