Valerie Fladder boeken?

valerie fladder boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Valerie Fladder boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Valerie Fladder

Valerie Fladder is die unieke entertainster met allure en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en ver daar buiten! Stralender dan alles wat u tot nu toe gezien hebt.

Zij is beeldschoon, glamoureus, geestig, hilarisch en lief, maar bovenal zichzelf! Haar schitterende figuur, altijd perfect gekleed, kleurrijke coupes, haar vermaarde benen en brede lach laten menig hart sneller kloppen. Deze nachtegaal uit de veelkleurige vaderlandse vocale volière zingt altijd de sterren van de Melkweg, met een altijd herkenbaar, warm en lieflijk geluid, een perfecte dictie, meestal meezingerige melodietjes en vaak ontroerende teksten.

Boekingen Valerie Fladder

Veel van haar liedjes zijn haar eigen kostelijke pennenvruchten. Kortom, Valerie Fladder is de vrouw met een klein beetje extra, de vrouw met een kleine beetje meer, pur sang!

Kom in de stemming

Valerie Fladder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Valerie Fladder te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Valerie Fladder wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Valerie Fladder viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Valerie Fladder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Valerie Fladder boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Valerie Fladder kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Valerie Fladder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!