Marco de Hollander boeken?

marco de hollander boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Marco de Hollander boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marco de Hollander

Marco de Hollander weet overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer te zorgen. Met de hits ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’, ‘Liefde In Je Ogen’ en ‘Dit Wordt Een Avond’ stond de zanger in alle gerenommeerde hitlijsten.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Na zijn optreden op 14 september 2019 tijdens de RadioNL Zomertour in Ridderkerk kreeg Marco officieel de titel ‘Koning van de Polonaise’.

Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten. Bekijk ook Marco’s Senioren Meezing Show.

Boekingen Marco de Hollander

– Marco de Hollander is winnaar van een Buma NL Award 2019 en een Koos Alberts Award 2019.

Stichting Philadelphia Zorg heeft tijdens de Coronacrisis het platform en videokanaal HALLO THUIS gelanceerd. Het is een informatief platform voor cliënten van Philadelphia.
Om iedereen ietwat op te vrolijke in deze sombere tijd, eindigt iedere uitzending met een optreden van Marco de Hollander ‘Zingen met Marco’.

Nieuwste single: ‘Zo Is Het Leven’.
Album: ‘Dit Ben Ik’.

Kom in de stemming

Marco de Hollander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marco de Hollander te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marco de Hollander wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marco de Hollander viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marco de Hollander online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marco de Hollander boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marco de Hollander kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marco de Hollander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!