Marco de Hollander boeken?

Marco-de-Hollander-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 250 personen

Marco de Hollander boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marco de Hollander

Marco de Hollander weet overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer te zorgen. Met de hits ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’, ‘Zo Is Het Leven’, ‘Jij Bent Aan De Beurt’ en ‘Dit Wordt Een Avond’ stond de zanger in alle gerenommeerde hitlijsten. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Met de nieuwe single ‘Liefde In M’n Bol’ doet Marco de Hollander zijn titel ‘ Koning van de Polonaise’ overduidelijk eer aan. Deze onvervalste feestplaat met een hoog meezinggehalte staat garant voor ellenlange polonaises.

Boekingen Marco de Hollander

Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Een greep uit de hits van Marco de Hollander;

Liefde in m’n bol * Ik kan niet wachten * Totaal van slag * Kleine Vlinder * Zo is het leven * We zullen doorgaan * Liefde in je ogen * Een en al geluk * Dit wordt een avond * Ik voel me gelukkig * Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht * Samen met jou * Geniet van de zon * Bij jou in je hart * Droomprins * Jij bent de leukste * Twee armen en een zoen * Achter de Wolken * Blijf gewoon jezelf * Over een uur * Zet de boel maar op zijn kop * Mijn Vriend * Echte Vriendschap * Gooi nog een keer de glazen vol * Er is een wonder geschied * Het leven is te mooi * Rood zijn de Rozen * Kom je naar het feest * Kaarslicht en Rode Wijn * De Sneeuwwals * Speel nog een liedje Orgelman * Lekker Ding.

Kom in de stemming

Marco de Hollander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marco de Hollander te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marco de Hollander wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marco de Hollander viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marco de Hollander online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marco de Hollander boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marco de Hollander kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marco de Hollander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!