Mario Mulder boeken?

mario mulder boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Bekend van Bloed, Zweet & Tranen 2015

Mario Mulder boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mario Mulder

Mario Mulder (19-05-1982, Den Haag) is een Haagse zanger. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn optredens in de TV-show Bloed, Zweet & Tranen (2015). In de volksmond wordt Mario de ‘Haagse Hazus’ genoemd. Na zijn debuut met het ‘Wat Een Geluk’ bracht Mario in november 2016 de single ‘Dansen Op De Maan’ uit.

Jeugd

Mario Mulder groeide op in Gaarde, een echte Haagse volksbuurt. Daar woonde hij met zijn moeder en zus. Muziek speelde altijd een belangrijke rol bij hem thuis. Hij begon als 8-jarige jongen met zingen als hij in de portiek van zijn ouderlijk huis op de thuiskomst van zijn moeder wachtte.

Op straat leerde Mario de lessen van het leven. Na afronding van zijn middelbare school ging Mario in de bouw werken als schilder. In zijn vrije tijd zong hij vooral Nederlandse liederen. Dankzij zijn goede stem viel hij op en ging hij optreden voor kleine gezelschappen, zoals kroegjes en kleine festivals. Mario zong daar de bekendste liedjes van zijn grote held, André Hazes.

Zingen

Zijn passie voor het levenslied en zijn typische stemgeluid maakten van hem een regionale bekendheid. Op steeds meer feesten en partijen werd hij geboekt. In het Tv-programma The Winner Takes It All (2014) maakte Nederland voor het eerst kennis met Mario Mulder. Zijn echte doorbraak kende de volkszanger in het Tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. Daarin haalde hij de halve finale. Als vertolker van het levenslied had hij een speciale klik met jurylid Dré Hazes, waar hij zelfs nog een prachtige hoed voor heeft gemaakt. Ook het andere juryteam, met daarin Xander de Buisonjé en Roxanne Hazes, wilde Mario heel graag in hun team hebben. Woordenkunstenaar Lange Frans gaf als commentaar. “Mario, je bent een aanwinst voor de mensheid. Mario heeft de gunfactor aan zijn kont hangen en met zijn persoonlijkheid, zijn hart van goud, is hij een voorbeeld voor alle narigheid in de wereld.”

Mario zong op grote evenementen, zoals het Levensliedgala in Ahoy en het Swingfestival in het Haagse Zuiderpark.

Boekingen Maria Mulder

Na de singles ‘Wat Een Geluk’ en ‘Dansen Op De Maan’ laat Mario Nederland kennismaken met zijn nieuwste single release ‘Waar Moet Ik Heen’. Mario heeft zijn lange haren weliswaar ingeruild voor een strakker kapsel, maar is daarmee zijn rauwe randje niet kwijtgeraakt. ‘Waar Moet Ik Heen’ is gezongen met het kenmerkende doorleefde stemgeluid, dat we kennen van zijn debuut singles. En ook deze nieuwe, opzwepende radiosingle zit na één keer luisteren de rest van de dag in je hoofd.

Kom in de stemming

Mario Mulder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mario Mulder te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mario Mulder wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mario Mulder viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mario Mulder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mario Mulder boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mario Mulder kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mario Mulder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!