MARLYFOX boeken?

marlyfox boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MARLYFOX boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MARLYFOX

MARLYFOX (Marloes Sloot) is een Nederlandse vrouwelijk dj en producer en oprichter van M AGENCY bookings, Nederland. Met een achtergrond in klassiek pianospel, combineert ze graag orkestrale elementen met diepere baslijnen, wat resulteert in een uniek geluid, het best te omschrijven als een combinatie van melodieuze house- en dansmuziek.

Boekingen MARLYFOX

Luisteren naar haar mixen is een complete trip down memory lane. Klassieke old school tracks gaan naadloos samen met diepere house tracks.

Sinds ze op zevenjarige leeftijd piano begon te spelen, is ze gefascineerd door muziekproductie en hoe muziek zich vertaalt naar het publiek. Deze passie leidde tot haar ontwikkeling, niet alleen als dj, maar ook als producerend artiest, en resulteerde in de oprichting van een boekingskantoor voor dj-entertainment genaamd M AGENCY.

Vanaf vandaag is MARLYFOX volledig gefocust op het maken van haar stempel in de muziekindustrie als dj en producer, en het creëren van haar eigen specifieke geluid.

Kom in de stemming

MARLYFOX boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MARLYFOX te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MARLYFOX wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MARLYFOX viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MARLYFOX online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MARLYFOX boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MARLYFOX kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MARLYFOX boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!