Justine S boeken?

Justine-S-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Justine S boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Justine S

Justine Szpringer, de naam doet wellicht al een belletje rinkelen… Zeker wanneer we enkele van de grootste festivals in Europa en (buiten Europa) beginnen op te noemen.

2012 – 2013

Het is allemaal begonnen als een onschuldige hobby die zich plaats vond in de kelder waar ze maandenlang elke dag aan het oefenen was om de perfecte dj set neer te zetten. Met haar gedrevenheid en aanstekelijke positivisme mocht ze als één van eerste vrouwelijke deejays optreden in discotheek Noxx Antwerp waarna de bal aan het rollen ging en ze haar eerste internationale optreden beet had in Nikki Beach St Tropez wat het begin was van haar internationale carrière.

2013 – 2014

Met heel wat optredens op de grootste festivals in België oa Summerfestival, Laundry Day en Tomorrowland kreeg Justine heel wat aandacht van fans uit Zuid-Amerika. Zo tourde ze in verschillende Zuid-Amerikaanse landen en Carraïbische eilanden oa Brazilië,Mexico,Costa Rica,Suriname,Cuba,St Maarten,Curacao,…

2015 – 2016

Dit avontuur was nog maar het begin van haar opzwepende carrière in binnen en buitenland. Na Vlaanderen,Wallonië en Zuid-Amerika veroverde ze ook Europa waarbij ze optredens had in oa Italië, Duitsland,Luxemburg, Nederland, Noorwegen en als kers op de taart op het grootste festival ter wereld ‘ Sziget Festival ‘ in Hongarije met internationale top artiesten als Hardwell,Fedde Le Grand,…

2016-2017

De drang naar meer dan enkel optreden in binnen en buitenland kwam vooral in 2016 waarbij er enkele samenwerkingen werden gedaan met artiesten en bekende buitenlandse zangers. Niet enkel in België werd Justine haar populariteit groter en groter maar ook vanuit het Midden-Oosten en Azië kreeg Justine heel wat aandacht en fans waarbij er optredens plaatsvonden in bekende discotheken in Israël, Dubai, India en China.

2017 – 2018

Met de enorme honger die Justine had om zich nog meer te differentiëren dan andere dj’s en zich puur op haar eigen muziekstijl te focussen zorgde ervoor dat ze de samenwerking met haar toenmalige collega waar ze een DJ-duo mee vormde stopt werd gezet.

Boekingen Justine S

Zo werd de artiest Justine S. tot leven gebracht. Met jarenlange ervaring, de groeiende kennis die elke dag bijgeschaafd wordt en de enorme liefde en passie voor het DJ- carrière kan dit niet anders dan veel spannende en grootse dingen beloven! Ze is nog jong, vol energie en lang nog niet klaar om de wereld te laten zien wat ze allemaal in haar mars heeft!

Justine S boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Justine S te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Justine S wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Justine S viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Justine S online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Justine S boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Justine S kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Justine S boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!