Martin Morero boeken?

martin moreno boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Incl. 2 backing vocals Morettes

Martin Morero boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Martin Morero

Martin Morero is een personage van acteur Peter Paul Muller welke bekend is van “Gooise Vrouwen” en Villa Morero. Tijdens een optreden van Martin Morero zingt hij niet alleen, ook nodigt hij het publiek uit om met hem mee te zingen.

Op het podium staan beeldschermen opgesteld met daarop de teksten van alle nummers. Het publiek betrekt hij graag bij zijn show het kan dus zo maar gebeuren dat Martin je uit het publiek haalt om samen met hem een duet te zingen.

Boekingen Martin Morero

Het repertoire van een optreden bestaat uit 30 minuten enkele herkenbare meezingers van bekende artiesten zoals Andre Hazes, Rene Froger en vele andere? De hitsingle “Echte Liefde” waarmee Morero een grote hit scoorde maakt ook deel uit van de show.

Boekingsmogelijkheden Martin Morero:

  • Martin Morero + De Morettes (2 x backingvocals) Gage/prijs € 6700,- excl. 6 % BTW

Betreft tapeshow “Zing mee met Martin Morero”
30 minuten incl monitorset of A-set geluid, inclusief 2 flatscreens voor tekstprojectie.

Kom in de stemming

Martin Morero boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Martin Morero te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Martin Morero wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Martin Morero viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Martin Morero online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Martin Morero boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Martin Morero kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Martin Morero boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!