Maxine boeken?

Maxine-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Maxine boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Maxine

Een pophit met onweerstaanbare melodie, gouden hook en quirky sound, in een internationaal klinkende productie? Look no further. Weinigen kunnen dat beter dan de componist, tekstdichter, muzikant en zangeres MAXINE (1998), reden waarom ze in de telefoon van talloze artiesten onder de speeddial staat. Geleerd op het Zweedse Musikmakarna, de muziekschool waar ze hits schrijven voor The Chainsmokers, Zara Larsson en Ellie Goulding. Zelfs Max Martin, de grootste songwriter aller tijden en gastdocent op de school, ging voor de bijl toen ze hem haar liedjes liet horen. Waarom zong ze zulke goede liedjes niet zelf, met zo’n mooie stem? Het laatste duwtje om zelf de spotlights te pakken? Nee. Dat volgt met het liedje ‘Paint It Red’, dat ze schrijft voor een vriend die voor een levensbepalende keuze komt te staan. Na het schrijven weet ze: deze song kan ik niet weggeven.

Boekingen Maxine

Het is het startschot van MAXINE de artiest. Alle bangers die ze vanaf nu schrijft, zijn voor haarzelf. Het waren slechts een paar stappen die MAXINE moest overbruggen vanuit de achtergrond naar de spotlights, voor haar waren het Zweedse mijlen. Maar: nu is ze er. Onweerstaanbaar, zelfverzekerd en gewapend met weergaloze pophits.

Kom in de stemming

Maxine boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maxine te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maxine wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maxine viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maxine online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maxine boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maxine kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maxine boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!