Maywood boeken?

maywood boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Maywood boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Maywood

Maywood heeft een immense staat van dienst weten op te bouwen in de muziekindustrie. Ineens waren ze er eind jaren zeventig. Twee mysterieuze zusjes die met ‘Mother How Are You Today’ het startschot gaven voor een carrière die zijn weerga niet kent. Wereldhits als ‘Rio’, ‘Late At Night’ en ‘Give Me Back My Love’ volgden elkaar in hoog tempo op. De zusjes zongen de nummers niet alleen naar de hoogste regionen van de internationale hitlijsten, maar daarnaast werden alle hits ook nog eens geschreven door Alice Maywood! Maywood scoorde hits in maar liefst 52 landen, waaronder Spanje, Zweden, Korea, Japan, Polen, Finland, Indonesië en Bulgarije.

Wat niemand meer voor mogelijk had gehouden, is toch gebeurd. MAYWOOD IS TERUG. Alice en Caren zijn er klaar voor om wederom de nationale- en internationale podia opnieuw te betreden. Een knallende bühne show waarin alle Maywood hits elkaar in hoog tempo zullen opvolgen. Van ‘Rio’ tot ‘Mother How Are You Today’ en van ‘Late At Night’ tot ‘Give Me Back My Love’. Een knallende ‘back to the 80’s’ show met een licht nostalgisch tintje.

Boekingen Maywood

Met hun scala aan (wereld)hits vormt Maywood het absolute muzikale middelpunt op ieder feest en evenement.

Kom in de stemming

Maywood boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 12 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maywood te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maywood wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maywood viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maywood online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maywood boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maywood kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maywood boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!