Spargo boeken?

Spargo-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

50 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Spargo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Spargo

Spargo is terug! Wil je de ongeëvenaarde sound van Spargo op je (bedrijfs)evenement of festival? De band speelt de voetjes van de vloer, met klassiekers als ‘You and me’, ‘Just for you’ en ‘One night affair’! Heb je een andere aanvraag, ook dat is mogelijk.

Boekingen Spargo

Spargo is een Nederlandse funk-disco-popgroep die in 1980 in Nederland, Italië, België, IJsland, Peru en Suriname een nummer 1-hit scoort met ‘You and me’. Daarna behalen de nummers ‘Head up to the sky’, ‘One night affair’, ‘Just for you’ en ‘Hip hap hop’ een plaats in de top 5. In 1985 gaat de band uit elkaar. In 1997 komt de band weer kort bijeen voor een reünie en volgen er live- en televisieoptredens. Eind 2015 wordt Spargo gevraagd voor het Let’s Dance-evenement van Humberto Tan in een uitverkocht Ziggo Dome. Het is een groot succes en de band besluit dit soort grotere optredens weer te gaan doen.

Kom in de stemming

Spargo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Spargo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Spargo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Spargo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Spargo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Spargo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Spargo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Spargo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!