Menno Aben boeken?

Menno-Aben-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Menno Aben boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Menno Aben

Menno werd geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp. Samen met zijn ouders Berlinda en Marcel
woont Menno in Alphen aan de Rijn. Muziek triggerde hem al jong . Als kind werd hij in de wandelwagen stil als moeder Berlinda een liedje zong. Ook op bruiloften greep hij al jong de microfoon en zong “Toppertje”(en een breezer ananas) uit volle borst. Vanaf zijn tiende tot vijftiende werd het zingen minder totdat Menno toe treedt tot de boyband Square, waar hij de vierde ‘boy’ wordt. Succesvolle talentenjachten in binnen en buitenland en optredens volgen, totdat de boyband uit elkaar gaat. Menno pakt de draad solo op.

The Voice of Holland

Menno werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. In de 9e editie van dit populaire tv programma wist Menno de finale te behalen. Ook neemt Menno in 2020 deel aan het tv programma “We Want More” Het zal je ook niet verbazen dat de grote passie van Menno zingen en mensen entertainen is. Maar het belangrijkste, Nederland heeft kennis gemaakt met de vocale kwaliteiten van Menno.

Menno Aben boeken

Verschillende auteurs en componisten werken aan het repertoire van Menno en inmiddels zijn er
diverse singles succesvol uitgebracht. Als één van de vaste zangers van café Bolle Jan doet Menno
veel ervaring op. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nog jonge Menno die maar één ding wil, en dat is zingen en entertainen.

Kom in de stemming

Menno Aben boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Menno Aben te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Menno Aben wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Menno Aben viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Menno Aben online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Menno Aben boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Menno Aben kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Menno Aben boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!