Myrna Goossen boeken?

Myrna-Goossen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t

Myrna Goossen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Myrna Goossen

Myrna Goossen is geen onbekende. Vanaf haar 20e is zij op televisie. Eerst als omroepster, later als talkshow-host van diverse middagprogramma’s als de 5 Uur Show, Aperitivo, Myrna Plus en KoffieMAX.
Inmiddels is zij al jaren het gezicht van Fletcher Hotels en maakt, samen met haar vaste cameraman hun filmpjes en bedenkt zij de slogans die verwerkt worden in de door haar gemaakte commercials.

Tevens heeft zij haar eigen pagina in het MAX Magazine ‘Vraag het Myrna’, waarin zij op onnavolgbare wijze al sinds het blad bestaat (nu inmiddels 7 jaar) antwoorden geeft op levensvragen van de lezers.

Boekingen Myrna Goossen


•    Motivatie-spreker
•    Gespreksleider
•    Producer Bedrijfsfilms
•    Presentatrice
      En meer!

Myrna Goossen een zeer veelzijdige vrouw!

Myrna Goossen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Myrna Goossen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Myrna Goossen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Myrna Goossen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Myrna Goossen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Myrna Goossen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Myrna Goossen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Myrna Goossen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!