Sylvia Schuyer boeken?

sylvia schuyer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sylvia Schuyer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sylvia Schuyer

Sylvia is één der weinige vrouwen in de wereld der magie. Een vader als goochelaar en een moeder met het beroep van mannequin zorgden ervoor dat Sylvia al op jonge leeftijd met het artiestenvak in aanraking kwam. Zo heeft zij o.a. voor de Duitse televisie een onderwater goochelact gepresenteerd, compleet met duikuitrusting waarbij zij in een groot bassin onderwater goochelde met vissen en schildpadjes.

Mede door haar beheersing van de internationale talen, verzorgt Sylvia niet alleen haar Magic optredens voor internationaal publiek maar ook presenteert zij diverse congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Sylvia brengt haar eigen show tijdens Cruises en Bedrijfsevenementen en vele andere gelegenheden, en natuurlijk kunt u haar wekelijks bewonderen in ‘de wereld van K3’ die in Nederland word uitgezonden door de TROS en in België door VTM. In dit programma leert Sylvia de kids elke week een nieuwe goocheltruc zodat zij zelf de eerste stappen op weg naar een goochelcarrière kunnen zetten.

Hieronder vind u de mogelijkheden:

Table Magic

Een vorm van magisch entertainment dat met kleinere voorwerpen, vlak onder de neus van de toeschouwer kan worden uitgevoerd. Interactie is gevraagd want buiten de nodige hilariteit, humor en vermaak ligt hier het moment voor de toeschouwer die méér wil dan alleen kijken want hieraan kun je actief deelnemen, sterker nog, Sylvia laat met veel enthousiasme een kijkje nemen in de goochelkeuken zodat er ook, na haar bezoek, verder gegoocheld kan worden. Uitermate geschikt entertainment voor diegene die denkt alles al gezien te hebben.

Toneel act

Wordt centraal uitgevoerd met ondersteuning van muziek. Sylvia heeft een vaste act maar kan deze zonder probleem aanpassing naar de situatie, de directeur inbouwen in de act, iets leuks met een jubilaris, de mogelijkheden zijn oneindig en altijd weer verrassend en succesvol. Héél geschikt tijdens een opening of dan wanneer er een aandachtsmoment gevraagd is. Een combinatie van Magie, Humor en de Presentatie van Sylvia maken dit tot een uiterst verrassend geheel.

Presentatrice

Sylvia staat haar mannetje. Niet alleen spreekt zij 6 talen vloeiend maar als een vis in het water is zij vertrouwd met het toneel. Onverwachte situaties, improvisatie gevraagd, op Sylvia kun je rekenen. Of dat zij als charmante gastvrouw de rode draad door de avond is of de overgangen gestalte geeft met haar Magic-tricks, met Sylvia is uw avond een succes.

Sylvia spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en natuurlijk Nederlands.

Workshop Magie

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een goochelaar. Wat er zoal bij komt kijken om een succesvol goochelaar te worden of wil je een leuke truc leren die je op het eerstvolgende familiefeest gaat vertonen. Hier gebeurt het allemaal. Verbazing maakt plaats voor waardering. Het Hoe en Waarom in de Goochelkunst.

Boekingen Sylvia Schuyer

Is er véél zo niet alles mogelijk met Magie. Is het de boodschap die belangrijk is en daarom verweven moet worden in een visueel aspect of mag het een gadget zijn in de vorm van een echte Goocheltruc om elke gast mee te geven met daarin de slogan verwerkt. U vraagt en wij leveren u een kant en klaar produkt.

Kom in de stemming

Sylvia Schuyer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sylvia Schuyer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sylvia Schuyer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sylvia Schuyer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sylvia Schuyer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sylvia Schuyer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sylvia Schuyer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sylvia Schuyer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!