Naar de Haaien boeken

Naar-de Haaien-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

Op aanvraag

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Naar de Haaien boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Naar De Haaien

Naar De Haaien is een trio dat bestaat uit drie onvervalste Rotterdamse muzikanten. Zij trakteren de gasten op een komisch repertoire in de bezetting: contrabas, banjo en natuurlijk een accordeon!

Optreden Naar de Haaien

Naar De Haaien is een bijzonder ludieke naam met als voorman Kapitein Lagaaij en zijn beide stuurmannen met een gezellig Rotterdams repertoire. Uiteraard mogen bekende Rotterdamse liedjes zoals ‘Ketelbinkie’ en ‘Ik ben aan de Maas’ geboren niet ontbreken. Maar ook eigen geschreven liedjes met veel humor passeren de revue. Naar De Haaien is het meest in de oog springende trio van de havenstad Rotterdam. Een absolute must voor elke gelegenheid.

Boekingen Naar de Haaien

De heren gaan gekleed in nautische uniformen met maar liefst 5 strepen. Die hebben ze door de jaren heen dubbel en dwars verdiend. Liedjes doorspekt met grappen, grollen en Rotterdamse onzin. Gewapend met accordeon, banjo en bas maken ze de boel onveilig bij bruiloft, diner, lopend buffet, receptie, ontvangst bij de ingang, op de boot, in de trein, bij een 1e, 2e of 3e paal, Fusies en faillissementen. Kortom Naar de Haaien is overal en altijd inzetbaar. Alvast een vinnige groet van Naar De Haaien; “Haai, haai… bye bye”!

Kom in de stemming

Naar de Haaien boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Naar de Haaien te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Naar de Haaien wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Naar de Haaien viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Naar de Haaien online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Naar de Haaien boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Naar de Haaien kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Naar de Haaien boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!