Simon Stokvis boeken

Simon-Stokvis-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 / 40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Simon Stokvis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Simon Stokvis

Simon Stokvis (acteur Sjoerd Pleijsier) is de bekendste personage uit de KRO comedy “Toen was geluk heel gewoon”. Simon heeft een geweldige carrière in de Rotterdamse Riool. Hij werkt er sinds zijn twaalfde – is gelijk na de lagere school begonnen – en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool..

Boekingen Simon Stokvis

Een optreden van Simon Stokvis is altijd een feest, hij vertelt prachtige anekdotes en zingt bekende Rotterdamse liedjes zoals “Rotterdam wordt wakker”. Uiteraard ontbreekt de kwis “Wat bedoelt een Rotterdammer alstie zegt..” niet en heeft Simon altijd iets bijzonders te melden uit “De Bruine Rotterdammer”. Simon treedt altijd op met zijn collega Bep Rodenburg (acteur Ids van der Krieke) die als “aangever” van Simon fungeert.

Simon Stokvis optreden op maat

Iets op maat over u, uw bedrijf of uw organisatie? Geen probleem Simon is een kei in maatwerk en is onderdeel van dit concept.

Kom in de stemming

Simon Stokvis boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Simon Stokvis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Simon Stokvis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Simon Stokvis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Simon Stokvis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Simon Stokvis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Simon Stokvis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Simon Stokvis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!