Nanne Meijer boeken?

nanne meijer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Nanne Meijer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nanne Meijer

Nanne Meijer (Hoorn, 4 maart 1991) is online programmamaker, zanger en presentator.

Nanne is al enkele jaren een gewaardeerd gezicht in de Nederlandse YouTube scene. Door het wekelijks terugkerende format Ochtendmix heeft hij een YouTube kanaal kanaal opgebouwd met bijna 160.000 abonnees. Ook heeft hij de afgelopen jaren diverse andere goedlopende kanalen gelanceerd zoals ‘Shirley en Tamara’ en het populaire ‘Meijer&CO’, waarin hij met zijn familie producten test. Hiermee heeft Nanne bewezen een goed zakelijk inzicht te hebben betreffende wat werkt in de doelgroep van vrouwen tussen de 14-24 jaar. Het overgrote gedeelte van de series produceert hij zelf en hij schuwt het niet om ook achter de camera plaats te nemen.

Maar Nanne wilde meer! Op 18 mei 2018 heeft Nanne op spectaculaire wijze zijn eerste nummer gelanceerd, genaamd: ‘Ik wil meer #freepass’. Hij maakte al eerder zangcovers maar was nu zo ver om zijn eigen muziek te gaan produceren samen met Bart Janssen van Wooloo Records en A Million Faces. Met ruim 300.000 views op YouTube en meer als 110.000 streams op Spotify is de eerste single een succes gebleken. Nanne is dan ook druk bezig met zijn tweede single en videoclip, welke op de planning staat om in oktober 2018 gelanceerd te worden.

Boekingen Nanne Meijer

Met alle kennis die Nanne de afgelopen jaren heeft opgedaan ontwikkelt hij zich snel als expert op het gebied van online content, het bouwen van een merk en de huidige trends onder zijn doelgroep. Zijn expertise heeft hij al meerdere malen mogen delen met een uiteenlopend publiek als dagvoorzitter op congressen en thema-dagen.

Al deze projecten naast elkaar maken dat Nanne zich ontwikkelt als producent, presentator, zanger, dagvoorzitter en programmamaker, oftewel een multi-talent.

Kom in de stemming

Nanne Meijer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nanne Meijer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nanne Meijer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nanne Meijer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nanne Meijer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nanne Meijer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nanne Meijer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nanne Meijer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!