Natasja en Edwin boeken

Natasja-en-Edwin-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Natasja en Edwin boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Natasja en Edwin

Natasja Poel is al jaren bekend als beste Helene Fischer Tribute van Nederland en heeft daarnaast prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op jou”. Edwin van Hoevelaak heeft jaren geleden zijn solocarrière op een laag Pitje gezet toen hij als producer grote successen behaalde en nummer 1 hits scoorde voor oa Nick & Simon, Jeroen vd Boom en André Hazes jr.

Tijdens de lockdown is dit lief paar livestream-concerten gaan verzorgen voor hun volgers op Facebook en dit werd al snel een enorm succes! Een duo was geboren en het gevolg was dan ook hun eerste single “dichterbij dan ooit”. Dit nummer schreef Edwin samen met Marcel Fisser en Bram Koning.
Jan Keizer (BZN) is druk bezig met het schijven van een vervolg duet voor Natasja en Edwin.

Natasja en Edwin boeken ?

Boekt u Natasja en Edwin dan krijgt u Feest de erkenning!! Dat wil zeggen heerlijke meezingers en medley’s van oa BZN, Duitsche schlagers, Hollandse hits etc.. Kortom deze twee rasartiesten zullen u en uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen!

Kom in de stemming

Natasja en Edwin boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Natasja en Edwin te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Natasja en Edwin wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Natasja en Edwin viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Natasja en Edwin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Natasja en Edwin boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Natasja en Edwin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Natasja en Edwin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!