Mistral boeken?

Mistral-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Mistral boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mistral

Een muzikale wind steekt op! Want tijdens uw feest is de dans -en sfeermuziek in handen van Mistral. Tijdens de ontvangst ervaart u Mistral als een zwoele wind op de achtergrond.

Naarmate de avond vordert, zet Mistral alle zeilen bij, met een bruisend allround repertoire van Disco, Dance Classics, Rock & Roll, Evergreens en de laatste Tophits waaien tijdens zo’n avond voorbij. De dansers onder u krijgen volop wind mee, maar ook de niet dansers onder u gaat het voor de wind want de hypermoderne geluidsinstallatie van Mistral zorgt er voor dat het geluidsvolume een goed gesprek niet in de weg staat.

Boekingen Mistral

De show waait in de juiste richting. Met uitgebalanceerde belichting, prachtige kostuums en veel gevoel voor entertainment, weet Mistral uw feest in beweging te krijgen. De solide basis van Mistral wordt gevormd door Ad Verhoeven en Marieke Rongen. Performance op zijn best, waarbij de vocale prestaties centraal staan, en het vertolken van duetten tot een specialiteit is uitgegroeid.

Stijlvolle show van Mistral

Het repertoire is verrassend breed en de show stijlvol met twee personen die weten waar zij voor staan.

Mistral boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mistral te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mistral wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mistral viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mistral online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mistral boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mistral kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mistral boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!