Mind Boost boeken?

Mind-Boost-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mind Boost boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Gebruik uw brein optimaal. In deze veranderende tijden is er geen tijd voor dagdromen. Jan Reinder zet u op scherp. Duik diep in uw brein en ontdek de ongekende mogelijkheden.

Een interactieve web-show vol mindhacks en magie.

Jan Reinder is keynote spreker, illusionist, mentalist en creatief denker. Al meer dan 15 jaar weet Jan Reinder de werkende mens te inspireren en motiveren. Met zijn Magic Shows toert hij over de hele wereld. Zo stond hij onder andere in Las Vegas ‘Worlds Greatest Magic Show’, ‘The Magic Castle’ in Hollywood en trad hij op voor Prins Albert van Monaco en koningin Máxima. Hij deelden het podium met grote sterren als Chris Rock en Jay Leno. En was in 75 landen te zien op TV waaronder zijn eigen TV show op FOX.

Leer meer over uw brein

In een korte interactieve web show, leert u meer over uw brein. Waarom doen we dingen altijd op een bepaalde manier en waarom hebben we moeite met veranderen. Juist in deze tijd is het essentieel dat u de automatische piloot uit schakelt om optimaal te presteren. Jan Reinder laat in een paar brain hacks zien wat allemaal mogelijk is en hoe u zelf meer kan dan u denkt.

Voor wie?

Deze web show is voor bedrijven en organisaties die hun mensen willen enthousiasmeren, wakker schudden, beter laten presteren en met elkaar willen verbinden. Uiteraard zit in deze web show ook een grote lading fun en verwondering wat iedereen kan gebruiken.

Mind Boost is gecreëerd om mensen te activeren en te motiveren van achter de computer. Verder krijgen de deelnemers tips en tricks om hun prestaties te verhogen. Wat de Mind Boost uniek maakt is de vorm. De presentatie begint als een normale webinar. Met gewoon Jan Reinder (JR) achter de laptop. Mensen worden al snel gevraagd om mee te doen en letterlijk in actie te komen. Door dat Jan Reinder gebruik maakt van magische metaforen wordt de boodschap verpakt in een interactieve illusie die de mensen zelf thuis kunnen ervaren. Hij combineert verschillende camera standpunten met korte clips waardoor de webinar meer voelt als een interactieve TV show. Om de sleur van achter de computer te laten verdwijnen eindigt de presentatie bij iemand letterlijk voor de deur waar de laatste illusie en de afsluitende boodschap met een persoon van de organisatie wordt gedaan. In een korte interactieve web show, leer je meer over je brein.

Waarom hebben we moeite met veranderen

Waarom doen we dingen altijd op een bepaalde manier en waarom hebben we moeite met veranderen? Juist in deze tijd is het essentieel dat je de automatische piloot uit schakelen om optimaal te presteren. Jan Reinder laat in een paar brain hacks zien wat allemaal mogelijk is en hoe je zelf meer kan dan je denkt.

Plus punten van Mind Boost:

 • Hoge Fun Factor
 • Interactie met de kijker
 • Je leert dingen over jezelf, over patronen, de auto pilot uitschakelen
 • Korte brein hacks en tips and tricks
 • Magie doet mensen verwonderen
 • Geen saai webinar
 • Je zet je brein op scherp met Mind Boost

Mind Boost boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mind Boost te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mind Boost wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mind Boost viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mind Boost online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mind Boost boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mind Boost kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mind Boost boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!