Sittah boeken?

sittah boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sittah boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sittah

Sittah Koene, wereldkampioen illusionist, begon haar carrière in de magie in 1989 bij illusionist Hans Klok. Ze traden meer dan tien jaar samen op als een succesvol duo, reisden de wereld rond en wonnen veel titels. Ze eindigden samen met hun eigen theatershow. In 2003 begon Sittah haar eigen Magic show, een idee van Rene Ros. Frank Wentink gaf haar de kans om de show te maken en uit te voeren op het grootste podium van Nederland, de succesvolle ‘Dinnershow 21 on air’ in Hilversum.

In 2006 won Sittah de titel van ‘The First Female World Champion Illusionist’ bij de officiële FISM-organisatie in Stockholm. Ze was te zien in de populaire tv-show ‘Le Plus Grand Cabaret Du Monde’, ‘Stars in der Manege’, ze was de mysterieuze gast ‘She Mask’ bij de Uri Geller tv-show en in 2016 had ze haar debuut op de Amerikaanse tv. show: ‘Masters of Illusions’. Binnen haar titels won ze ook ‘The best Theme Park Show Award’ voor haar show ‘Vampires’.

Boekingen Sittah

“Mijn passie is om jong talent een kans te geven… Voel de magie, geloof het, vertel een verhaal… Dat is wat magie creëert.”

In 2011 besloot Sittah een nieuwe groep magie op te richten, genaamd The Angels, en haar magische talenten mee te delen. Deze vijf vrouwen waren meteen succesvol en begonnen internationaal op te treden in Monaco, Frankrijk, China, Duitsland en nog veel meer landen. Na dit succes creëerde Sittah ‘The Devils’, een groep magie met vijf sterke mannen.

Heropleving van Angels Inc.

Ze heeft nu haar beste product samengebracht: de heropleving van The Angels genaamd: ‘Angels Inc.’

Deze 5 stijlvolle, trendy powervrouwen zijn vol felheid en magie. Ze begonnen hun carrière door de strijd te winnen in het Nederlandse tv-programma ‘Circus Gerschtanowitz’. Daarna traden ze op in het tv-programma ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ in Frankrijk, ‘The Winter Trial’ in Oostenrijk, ‘Masters of Magic’ in Italië en nog veel meer. De opwekking is een feit!

Kom in de stemming

Sittah boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sittah te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sittah wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sittah viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sittah online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sittah boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sittah kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sittah boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!