Orchestra Piccolino boeken?

Orchestra-Piccolino-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Orchestra Piccolino boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Orchestra Piccolino

Een optreden door het Orchestra Piccolino is de verrassende noot tijdens uw kerstfeest. Vrolijk, humoristisch en opvallend goed passend bij heel uiteenlopende kerstevenementen. Deze virtuoos blazende heren bespelen uw gasten met hun betoverende kerstarrangementen. U kunt dit trio prima inzetten als ontvangstact, waarbij ze de gasten zingend of spelend verwelkomen. Of u zet ze bij de garderobe, waar ze de jassen aannemen en opeens hun muziekinstrumenten tevoorschijn toveren. Uw gasten zijn direct in een aangename kerststemming.

Boekingen Orchestra Piccolino

Ook op een kerstmarkt en in het winkelcentrum zijn ze een graag geziene act. Leuk met kinderen en altijd op zoek naar een stukje interactie, maken deze muzikanten van hun optreden een klein feestje. Of een groot feest, net hoe u wenst. De 3 muzikanten van Orchestra Piccolino maken zelf arrangementen van bekende en minder bekende kerstliedjes. Maatwerk is ook mogelijk. Daarover kunnen we u altijd inforeren.

Kom in de stemming

Orchestra Piccolino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Orchestra Piccolino te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Orchestra Piccolino wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Orchestra Piccolino viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Orchestra Piccolino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Orchestra Piccolino boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Orchestra Piccolino kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Orchestra Piccolino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!