Patricia Foort boeken?

Patricia-Foort-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Patricia Foort boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Patricia Foort

U zoekt een swingende zangeres die live heerlijke soul, disco, motown, pop, jazz en gospel muziek kan komen zingen op uw…feest? Receptie? Ceremonie? Of andere gelegenheid? Voor 5 gasten, 80 gasten, 1000 gasten of alles er tussen in? Deze dame werd in Dordrecht in 1971 geboren als dochter van een Surinaamse soul zanger en een Surinaamse gospel zangeres, het zingen zit dus in haar bloed. In 1998 studeerde zij af aan het conservatorium in Hilversum als zangeres/vocal coach.

Boekingen Patricia Foort

Met optredens in heel Nederland maar ook in de VS, Duitsland en België is zij een graag geziene artiest. En zij maakt er op muzikaal gebied graag een grote mooie onvergetelijke ervaring van voor u en uw gasten.
Repertoire Simone Person:

Diverse genres:

 • Soul: oa Midnight train to Georgia, Just the two of us en You to me are everything
 • Disco: oa Proud Mary, Think, en Disco Inferno
 • Pop: oa Can’t stop the feeling, Uptown Funk en Simply the best
 • Motown: oa All night long, For once in my life en Don’t leave me this way
 • Jazz: oa My baby just cares for me, Fly me to the moon en At last
 • Gospel: oa Oh happy day, From a distance en Ain’t no mountain high enough

Kom in de stemming

Patricia Foort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Patricia Foort te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Patricia Foort wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Patricia Foort viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Patricia Foort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Patricia Foort boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Patricia Foort kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Patricia Foort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!