Peter Polonaise boeken?

peter polonaise boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Excl. € 0,19 p/km v.a. Utrecht

Peter Polonaise boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Peter Polonaise

Riekend naar het gele nat, wat de lichtelijk mesjokke Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als grote inhakers, welke op een stevig festijn zeker niet mogen ontbreken. Te denken aan o.a.: “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”, “Heb Je Even Voor Mij” en “Samen Zijn”.

In sneltreinvaart komen naast zijn eigen muzikale pareltjes, vele andere bekende feesthits voorbij, dus meezingen met Petertje is een ding dat zeker is! Na het afvuren van zijn feest knallers ‘ik hou van zuipen’ (2017) en ‘klap maar op je kont’ (2018) is de opper-idioot niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een lekker feessie! Hij speelt menitg zaal plat en weet zijn publiek keer op keer weer te boeien en te verbazen.

Boekingen Peter Polonaise

Door zijn brutale aanpak en improvisatievermogen is Petertje met zijn feest-act populair bij groot en nog groter, en heeft menig confettifestijn op zijn grondvesten doen schudden!

Kom in de stemming

Peter Polonaise boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Peter Polonaise te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Peter Polonaise wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Peter Polonaise viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Peter Polonaise online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Peter Polonaise boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Peter Polonaise kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Peter Polonaise boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!