Phats and Small boeken?

phats and small boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Phats and Small boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Phats and Small

Het productieteam van Phats and Small vond veel van hun succes in het helpen van de Europese wedergeboorte van disco en progressive house. Brighton, VK, Russell Small en Jason Phats werden populair met de dance singles ‘Turn Around’ en ‘Feel Good’. Russell begon zijn dj-carriere op 13-jarige leeftijd toen hij zijn eigen mobiele dj-bedrijf startte en door zijn vader werd begeleid naar bruiloften en feesten.

Small erkent dat het bedrijf niet lang heeft geduurd vanwege zijn afkeer van langzame ballads en zijn onvermogen om te stoppen met vloeken over de microfoon. Tegen beter weten in, richtte Small zijn aandacht op dj’en en housemuziek. Hoe Russell en Jason elkaar precies hebben ontmoet, hangt af van wie je het vraagt, hoewel de twee gekscherend zeiden dat ze elkaar ontmoetten op een dansvloer in Brighton en meteen wisten dat het met een productiematch was. De discogestuurde release ‘Turn Around’ uit 1999 bereikte nummer twee in de nationale hitlijsten en werd op de voet gevolgd door het vergleijkbare ‘Feel Good’.

Boekingen Phats and Small

In september van datzelfde jaar deden ze verschillende remixen van Earth Wind and Fire’s ‘September’ en brachten het uit onder de titel ‘September 99′. Phats and Small worden vaak gegroepeerd met andere commerciële dansartiesten en oude vriend Fatboy Slim (Norman Cook), omdat ze allebei uit Brighton komen en veel aandacht hebben besteed aan de Engelse buitenwijk. Phats and Small hebben grote aantallen naar de stad gebracht met hun maandelijkse clubavond, Mutant Disco, in Brighton’s Zap Club.

In 1999 brachten Phats and Small hun eerste volledige album uit, Now Phats What I Small Music, met de hulp van zanger Big Ben, wiens stem zowel op ‘Turn Around’ als ‘Feel Good’ te horen is.

Kom in de stemming

Phats and Small boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Phats and Small te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Phats and Small wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Phats and Small viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Phats and Small online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Phats and Small boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Phats and Small kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Phats and Small boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!