Snap boeken?

icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Snap boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Snap

Snap is een van de bekendste internationale Duitse popacts allertijden. Met hun dancefloor-anthem “The Power”, werd de naam Snap in een keer een synoniem voor hoge kwaliteit dancemuziek. Het opeenvolgende succes van de singles “Oops Up”, “Cult of Snap” en “Mary had a little boy” versterkte deze naam alleen maar.

Snap is een dance act die constant met nieuwe ideeën en een nieuwe sound kwam. Hun debuutalbum “World power”, is een van de weinige mega sellers in de dancemuziek. Het tweede album (“The Madman’s return”) werd wederom een mega-succes. De mega nummer-1 hits “Rhythm is a dancer”, “Exterminate” en “Do you see the light” staan hierop. Diverse hitsingles volgden, zoals “Welcome to tomorrow”, “The First ,The Last, Eternity” en “The world is in my hands”.

Boekingen Snap

Wie of wat Snap echt is, blijft voor de buitenwereld onbekend. De twee producers uit Frankfurt, Michael Muenzing en Luca Anzilotti, hebben in het verleden vele pseudoniemen gebruikt, waardoor het mysterie in stand bleef. Het gezicht van Snap is natuurlijk de donkere rapper Turbo B. Hij is constant bij de groep gebleven, in tegenstelling tot de zangeressen die hem door de jaren heen vergezelden.

Er worden sinds 2002 officiele remixen gemaakt van Snap-nummers. Het grootste succes is de remix van “Rhythm is a dancer”. Hierin zitten samples uit klassiekers als “Jason Nevins vs RUN DMC – It’s like that” en “The Goodmen – Give it up” in verwerkt, wat een zeer succesvol resultaat oplevert. De single vloog in Duitsland direct naar de toppositie van de hitlijsten.

Snap is back!

Kom in de stemming

Snap boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Snap te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Snap wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Snap viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Snap online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Snap boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Snap kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Snap boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!