Pieter van der Zweep boeken?

Pieter-van-der-Zweep-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pieter van der Zweep boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Pieter van der Zweep

Pieter van der Zweep is 26 jaar oud en komt uit Groningen. Pieter voelt zich helemaal in zijn element wanneer ‘ie zich door middel van muziek kan uitten. Dat blijft niet onopgemerkt, want al op zeer jonge leeftijd weet deze zanger met overtuigende perfomances de aandacht van elk willekeurig publiek te winnen. In zijn tienerjaren doet Pieter veel ervaring op door te zingen in verschillende bands, waardoor hij veel op het podium te vinden is. Daarnaast volgt hij na het VWO een studie bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Wanneer Pieter in contact komt met songwriter en producer Robert Dorn ontstaat er vanaf de eerste studio-sessie een muzikale match die een bijzonder resultaat oplevert. “We kunnen er de vinger zelf ook niet echt op leggen, en dat maakt het juist ook dat ongrijpbare wat we zo mooi vinden. Robert weet dat wat mij bezighoudt precies in de juiste woorden in een songtekst te vangen, en bij 3 halve kreten in een ruwe demo voel ik al aan welke kant het op moet met de zanglijnen”

RTL4 programma Life 4 You

Alleen het beste is beide goed genoeg, zo werkt Pieter nu aan een volledig Nederlandstalig album, waarbij de eerdere singles “Vijf Jaar” in duet met DO, “Door Jou” en “Smoorverliefd” als soundtrack voor de gelijknamige bioscoophit in 2013 bescheiden successen werden. De eigen werk carriere van Pieter begon in het Engels. Met het nummer ‘Dreams’ weet hij direct een plaatsje te verwerven in een talent battle van het RTL4 programma Life 4 You, Ook staat Pieter in de finale van het Radio538 Demo Duel.

Muziek in mijn moedertaal

Eind 2011 wordt Pieter benaderd door radiostation 100% NL om samen met Do de single ‘Vijf Jaar’, geschreven door Pieters producer, op te nemen ten ere van het vijfjarig bestaan van de radiozender.
Vanaf dat moment ontdekt Pieter dat het zingen van Nederlandstalige songs hem goed ligt. “Uiteindelijk is Nederlandstalig geen genre maar ‘gewoon’ muziek in mijn moedertaal, en juist daarom kan ik er voor mijn gevoel veel van mezelf in kwijt”

Nederlandstalige single Door Jou

Zijn eerste eigen Nederlandstalige single Door Jou wordt uitgeroepen tot SBS6 Hart van Nederland ‘Zomerhit 2013’, de tweede single in september 2013 heeft Pieter speciaal opgenomen voor de gelijknamige film ‘Smoorverliefd’ met o.a. Johhny de Mol en Anna Drijver. De film haalt meer dan 200.000 bioscoopbezoekers. Op een speciale akoestische versie van de song speelt Miss Montreal de gitaren in.

Vrolijk Kerstfeest

Eind 2013 brengt Pieter nog een kerstsingle uit ‘Vrolijk Kerstfeest’, waarvan de opbrengst volledig naar Serious Request is gegaan. Tijdens Serious Request 2013 zingt Pieter nog een duet in het glazen huis met Laura Jansen, op haar versie van ‘Use Somebody’

Succesvolle single Je Neemt Me Mee

In juni 2014 is de release van de succesvolle single Je Neemt Me Mee, een zomerse danceplaat geproduceerd door Robert Dorn in samenwerking met DJ/producer Jaz von D. De single eindigt in de top 100, de iTunes charts en kent hoge streamingsaantallen op Spotify. Daarnaast draait het nummer al langer dan een jaar op de landelijke radio. In april 2015 geeft Pieter een spetterend optreden in het televisieprogramma Nederland Muziekland op SBS6

Boekingen Pieter van der Zweep

Op 16 oktober 2015 komt de langverwachte, nieuwe single Zal De Liefde Winnen uit. Deze knallende popsong is de voorloper van het Nederlandstalige debuutalbum waar Pieter momenteel, samen met producer Robert Dorn, hard aan werkt in de studio. “Sinds het begin van onze samenwerking zijn er zoveel bijzondere en mooie nummers ontstaan, dat het echt geweldig voelt om deze nu uit te mogen werken en te weten dat ze zeer binnenkort op mijn debuutalbum staan”. Het debuutalbum van Pieter staat gepland in het voorjaar van 2016.

Kom in de stemming

Pieter van der Zweep boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pieter van der Zweep te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pieter van der Zweep wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Pieter van der Zweep viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Pieter van der Zweep online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pieter van der Zweep boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Pieter van der Zweep kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Pieter van der Zweep boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!