Nienke Wijnhoven boeken?

nienke wijnhoven boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Finalist The Voice of Holland (2018)

Nienke Wijnhoven boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nienke Wijnhoven

Nienke, 1998, overtuigde in seizoen 8 van “The Voice of Holland” Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk ervan om voor haar stem te draaien. Samen met haar coach Anouk schopte ze het tot een finaleplek. Met haar blind audition song “Power of Love” staat ze nu op 1,7 miljoen YouTube Hits!

Verder liet ze tijdens deze televisieshow songs horen van verschillende genres. Zo zong ze “Paint it Black” van “The Rolling Stones”, maar ook wist ze Anouk een brok in haar keel te bezorgen met haar vertolking van “Turning Tables”, origineel gezonden door “Adele”.

Boekingen Nienke Wijnhoven

Na The Voice heeft ze een start gemaakt met het maken van eigen liedjes. Dit doet ze samen met haar vaste pianist Geert Keijsers. Hij arrangeert o.a. voor The Night of the Proms, Toppers in Concert en The Voice of Holland.

Als songwriter is ze dagelijks bezig met het ontplooien van haar eigen sound. In 2020 heeft ze als doel haar eigen songs te laten klinken.

Kom in de stemming

Nienke Wijnhoven boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nienke Wijnhoven te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nienke Wijnhoven wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nienke Wijnhoven viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nienke Wijnhoven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nienke Wijnhoven boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nienke Wijnhoven kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nienke Wijnhoven boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!