The Moonlights boeken?

The-Moonlights-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Incl. klein licht / geluid

The Moonlights boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Moonlights

De zusjes Angelien Liebers( keyboard / accordeon / zang ) en Helen Liebers( gitaar / zang ) treden al op sinds hun 12e jaar, eerst voor familie, vrienden en bekenden later werd de kring steeds groter. Na enkele jaren komt Sascha Pouwels( drums / zang ) bij de zusjes terecht, en in 1990 besluiten vrienden en familie een fanclub op te richten voor het dan al zeer succes volle orkest The Moonlights. Deze fanclub heeft nu ruim 500 leden, en is nog steeds groeiende.

Toen er in 1993 een cassettebandje van The Moonlights bij producer Ad Kraamer terecht kwam ging ook voor hem een nieuwe wereld open, niet veel later stond het muzikale trio uit Groesbeek bij hem in studio voor de opname van hun eerste CD-Album: Donkerrode Rozen, na dit album kwam het tweede CD-Album: Blijf bij me , in 1996. In 1999 besluit Dino Music BV het CD-Album: Gelukkig zijn, op de markt te brengen in de serie Hit Expresse, het is een compilatie van de twee eerder verschenen CD’s.

In 2001 worden the Moonlights benaderd door mensen van de Limburgse platenmaatschappij Marlstone Rec. BV, met de vraag of er interesse bestaat voor de opname van een geheel nieuw CD-Album: Dromen komen uit, en dat product ligt enkele maanden later op de schappen van de CD shops. The Moonlights komen in de zomer van 2002 met de CD-single: Acropolis Adieu, ’n Griekse Hits Medley zoals de titel al doet vermoede. En in 2003 brengt het succes volle Groesbeekse trio The Moonlights hun vijfde CD-Album: Maar toen kwam jij, uit en wederom met enorm succes.

Boekingen The Moonlights

The Moonlights dat door hun veelzijdig repertoire muziek brengt voor jong en oud, geniet van elk optreden net zo veel als het publiek. Door hun enthousiasme en professionele inzet zijn zij een veelgevraagd orkest dat beschikt over een feilloos gevoel voor sfeer op elk soort feest.

Of het nu gaat om een Bruiloft, Dansavond, Bedrijfsfeest, Verjaardag of Kermis, orkest The Moonlights doet er alles aan om de avond te laten slagen voor uw gasten. En dat dit lukt getuigd het feit dat The Moonlights op sommige kermissen al reeds 15 jaar met succes op de zelfde locatie optreden. Het orkest kan door hun jaren lange ervaring het repertoire direct aanpassen voor uw gasten.

The Moonlights stonden al op veel podia in binnen en buitenland (Duitsland,België,en Spanje) met grote artiesten als; Frans Bauer, Toni Willé (ex-pussycat), De Havenzangers, Corry Konings, Diane, Benny Neyman, Frank Galan, Marianne Weber, Willeke Alberti, etc. etc.

Het unieke stemgeluid van Angelien, Helen en Sascha komt zeker tot zij recht bij de liefhebber van het Nederlands taliglied of de liefhebber van de Duitse schlager, maar ook nummers van Bon Jovi, Meat loaf, Rolling Stones, Robbie Williams, enz. staan in het repertoire van The Moonlights. The Moonlights staan al sinds 1993 regelmatig in de diverse hitlijsten, en zijn zij regelmatig te gast bij verschillende Radio en Televisie programma’s.

Kortom, een avondvullend optreden verzorgd door orkest

The Moonlights is zeker de moeite waard, na het optreden kunt u en uw gasten terug kijken op een muzikaal zéér geslaagde avond.

Orkest The Moonlights,

De juiste muziek voor elk FEEST !!

Kom in de stemming

The Moonlights boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Moonlights te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Moonlights wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Moonlights viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Moonlights online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Moonlights boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Moonlights kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Moonlights boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!